Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

malttamaton

Pikkuhiljaa alkaa vuoden käsityötapahtuma lähestyä. Malttamattomana jo odottelen ensiviikonloppua, sillä koko viikonlopun on käynnissä Suomen kädentaidot -messut Tampereella. Itse olen paikalla perjantaina. Tarkoitus on kahlata kolme hallia läpi, aiempien vuosien kokemuksella voin kyllä sanoa että ei taida yksi päivä siihen ihan riittää. Jos haluatte minut messuilta bongata, kannattaa suunnata 12.30 A-hallin aulassa sijaitsevaan blogikahvilaan. Olen silloin siellä haastateltavana. Toki muutenkin saa hihasta nykäistä, voin sanoa että itse tuskin mitään huomaan sillä katse on yleensä haukkana aina niissä seuraavan osaston ihanuuksissa.

Vielä tämä päivä on aikaa äänestää messujen sivuilla Suomen kädentaidot -blogia. Jos et ole vielä osallistunut niin nyt on sen aika. Palkintona on nimittäin lippuja messuille.

Ja tänään on muuten viimeinen päivä osallistua myös timanttiseen arvontaan. Päivän aikana ehdit hyvin valmistaa jotain blingblingiä ja sen jälkeen huomenna voit voittaa jotain blingblingiä.

4 kommenttia:

 1. Jeee, messut, jeeeee!! :D Mulla on vielä valmistusta vaille tuo osallistuminen tuohon blogiarvontaan, mutta ehkäpä kerkiän vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nimenomaan jee jee!!! pian nähdään :D ja nyt hopihopi, nopeesti kun alat touhuamaan niin hyvin ehdit osallistua :D

   Poista
  2. Hep hep hep! :D Ei siihen mennyt kun kolmisen varttia, tosin liima ei _ihan_ niin nopea ollut kuivumaan ;))

   Poista
  3. hyvin suunniteltu on nopeesti tehty :D ihan selkeesti.

   Poista