Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

bling vaan

No niin, arvontalaulu on taas raikunut ja on aika paljastaa voittaja. Haasteenahan oli valmistaa jotain timanttista ja blingiä. Voittajan valitsin laiskasti satunnaislukugeneraattorilla ja tällä kertaa onnetar suosi Miraa. Käykääpä kurkkaamassa miten kauniilla joulukortilla hän osallistui mukaan.

Mielestäni tämä oli varsin mukava tapa haastaa lukijat osallistumaan. Tykkäättekö itse tällaisista arvonnoista, joissa pitää myös osallistujan tehdä jotain? Itse ainakin katselin ihan innolla minkälaisia tuotoksia kilpailuun tuli mukaan. Kaikkien upeiden joukosta löytyi vaikka mitä ihanaa. Omia suosikkejani ovat ainakin Eijan sanattomaksi vetävä koiran kaulapanta, Tiiun yksinkertaisen upea joulukortti, Marian mahtava silmälasin linssistä valmistettu riipus, Anskin tyylikäs kortti sekä tietysti Haltiakummin timanttinen korurasia. Ja kaikki muut mahtavat, onneksi arvoin palkinnon niin ei tarvinut päättää mikä näistä on kaikista hienoin. Koska tähän arvontaan lähtiin niin innolla mukaan niin mielessä alkoi heti muhia ajatus uudesta arvonnasta. Katsotaan koska ehtisi suunnitella sopivan palkinnon ja tietysti siihen sopivan haasteen.

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Oma kortti kyllä jäi muiden varjoon. :-) Tässä samalla sai hyviä ideoita omiin askarteluihin. Todella luovia ihmisiä löytyy, ihanaa.
  Samanlaisia arvontoja vaan jatkossakin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä itsekin inspiroiduin ihan tosi paljon toisten tuotoksista. onneksi tämä ei ollut mikään paremmuuskisa vaan jokainen teki omista lähtökohdistaan. kaikki työt olivat hienoja ja kaikista ilahtunein olin siitä, että näinkin moni otti osaa :)

   Poista
 2. Timanttiset onnittelut Miralle! :) Ja tämä oli kyllä tosi kiva haaste-arvonta, itse ainakin tykästyin tähän kovin. Kiitos Anna kun keksit tehdä tämmöisen! Ja tosiaan se mitenkä erilaisia juttuja voikaan tehdä, kun tekee jotain timanttista. Minunkin suosikki oli tuo Eijan koiralle tehty kaulapanta, ja Marian oivaltavan erilainen kaulakoruriipus - että jotkut keksiikin kaikkea tommosta, ja sitten vielä niiden sormet osaa tehdä ne suunnitelmat valmiiksi! Toki kaikki muukin kimalteleva oli ihan ihanaa tässä haasteessa :)

  Lisää näitä, kiitos! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kanssa häkeltynyt muitten luovuudesta. vaikka siis itelläkin joskus aina mielikuvitus laukkaa, mutta nää ideat oli niin mielettömiä, ettei semmosia ois ite keksinyt!!! koskaan ei voi olla liikaa kimallusta!!!

   Poista