Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

viirit


Sain kuulla, että tuttava sai poikavauvan jokin aika sitten. Näimme pitkästä aikaa ja ajattelin ilahduttaa viemällä hänelle pienen vauvalahjan. Lahjan kylkeen tein pirteän kortin. Kortin perusidea on aika simppeli, stanssasin siihen vain viirinauhan ja lisäsin muutaman timantin. Värimaailman kaikessa päätin pitää raikkaana sen ainaisen vaaleansinisen sijaan.


Lahjaksi vein vauvasukkia. Koska lahja oli melko vaatimaton, ajattelin piristää sitä paketoimalla sen vähän eri tavoin. Sukista muotoutuikin pieniä ruusuja jotka asetin päällystettyyn rasiaan. Stanssasin vielä huovasta muutamia lehtiä, jotta vaikutelma kukka-asetelmasta olisi vieläkin huomattavampi.Lahjan kiikutin perille paperikassissa, jonka koristelin samaan tyyliin kortin kanssa, eli hauskalla viirinauhalla. Innoistuin noista viireistä sen verran, että aion kyllä ihan varmasti käyttää niitä vielä jossain muussakin työssä. Katsotaan mitä keksitään.Olen huomannut, että tykkään ihan valtavasti tehdä näitä vähän tuunattuja lahjoja. Seuraava idea on jo muhimassa, saispa tällaisia tehdä useamminkin. Esimerkiksi vaippakakku olisi ihan mieletön väsätä.

Ps. Olethan jo huomannut arvonnan tuossa alla?


19 kommenttia:

 1. Ihana lahja. Sukat saattavat jäädä käyttämättä, kun annat ne noin kauniisti aseteltuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Marita :) empä tiedä tuosta, mutta ostin tarkoituksella vähän vanhemman vauvan kokoa, niin saavat ensin olla ihan rauhassa esillä tuossa rasiassa :)

   Poista
 2. Kauniita viirejä. P*skarteluhaasteessakin on viiri-haaste, minä en vain ole vielä inspiroitunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tämänhän olisi voinut lykätä vaikka sinne haasteeseenkin, empäs tajunnut :D pitää käydä kurkkimassa mitä muut on saaneet aikaiseksi :)

   Poista
 3. Todella kaunis lahja ja tärkeän siitä tekee oma kädenjälki. Onneksi ihmiset nykyään osaavat arvostaa tällaisia, minustakin nämä on parhaita antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon Henna :) toivottavasti tämä oli lahjansaajalle mieluinen, ainakin itse tykkäsin tätä väkertää... :D

   Poista
 4. Ihanasti keksitty ja tehty lahja! Saaja tykkäsi takuulla:)

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Vaippakakku olisi vieläkin parempi idea, jos sen voisi tehdä kestovaipoista. Kuosit on niin herkullisia eikä joudu lopulta kaatopaikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) vaippakakku on kyllä joskus pakko toteuttaa. se on niin sairas mutta samalla hilpeä idea :D

   Poista
 6. tosi ihanat pirtsakat lahjukset ja kortti!! =)

  VastaaPoista
 7. Siis todella ihana lahja, eikä yhtään vaatimaton! Siitä näkee, että antaja on nähnyt paljon vaivaa lahjan ideaan ja toteuttamiseen, ja minä ainakin arvostan tällaisia lahjoja todella paljon.

  Ja tosiaan kivan raikkaat värit.

  VastaaPoista
 8. Voi miten kaunis lahja, itse olisin ainakin kovin innoissani noin kauniista lahjasta :) Vaatimaton lahja ei kyllä tullut mieleenkään.

  VastaaPoista