Sivut

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

rusettiheijastimia

Noniin, nyt näkyy taas! Nimittäin pimeässä. Ihan yhtäkkiä töistä lähtiessä onkin tullut ihan pilkkopimeää ja minun heijastimet on kaikki hukassa jossain. Siksipä piti askarrella taas jotain uutta ja jännää. Uutistoimisto Anselmin Anna-kaima esitteli instagramin puolella tekemiään rusettiheijastimia ja päätin pölliä idean välittömästi. Tässä minun versioni.

Satuin löytämään Kätevä & Tekevä -messuilta valkoista ja mustaa heijastinkangasta. Ohut kangas taipui näppärästi rusettiin, taakse rintaneula ja sitten pipoon.


Olin niin innoissani, että keskellä yötä tuli napattua vielä yksi heijastin-selfie.


Itselle tuli valkoinen ja kamu halusi heti mustan kun Facebookissa näitä esittelin. Nyt pitää vaan toivoa että Tampereen messuilta löytäisin lisää tuota kangasta, niin voin ryhtyä tuotteliaammaksi.


Mitä kauemmin näitä kuvia katselee, alkavat rusetit muistuttaa yhä enemmän noita vastaavan muotoisia pastoja, oliko ne farfalleja.

6 kommenttia:

 1. Hauska idea! Rusetti ei näyte ollenkaan heijastimelta vaan pikantilta koristeelta hatussa. Hyvä vaihtoehto perinteiselle heijastimelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) juuri tämä viehätti ideassa itseäkin, ei sen heijastimen tarvitse aina olla niin selkeästi tunnistettavissa heijastimeksi

   Poista
 2. Kauniit rusetit! Minunkin pitäisi hankkia mustaa heijastinkangasta, niin se ei pomppaisi esiin tummista vaatteista ja asusteista. Tietty tuommoinen kaunis rusetti saakin näkyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Laura :) tuota mustaa ja valkoista on vaan niin hankalasti saatavilla, että kannattaa hamstrata kun sitä jostain löytää :D

   Poista
 3. kiitti :D mut siis sun idea, että tottakai on!!! :)

  VastaaPoista