Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

kimaltavat sulat ohje


Näin jossain kuvan glitterillä koristelluista sulista. Koska viimepäivät on tullut aktiivisesti liimailtua, päätin kokeilla samalla myös tätä ideaa. Materiaaleissa pääsee taas vähällä, tarpeen on vain liima, sulat sekä glitter. Työtä helpottaa tuollainen liimanlevityslasta (itse olen sellaista käyttänyt viimeksi lapsena, miten nostalgista).

Aluksi teippasin sulkaan kiinni washi-teipin. Teippi pitää sulan paikoillaan, mutta myös tekee tiukan rajan siihen, mihin haluan glitter-päällysteen loppuvan.

 Levitin liiman lastan avulla sulan kärkeen. Näin sain liimaa laitettua todella ohuen kerroksen.


Märän liiman päälle kaadoin läjän glitteriä. Ylimääräiset eivät liimaan tartu, vaan ne voi karistella pois.


Koristellut sulat pistin kuivahtamaan. Käytin tässä vessapaperirullia, näin sulkien liimatut kärjet jäivät ilmaan, eivätkä liimaantuneet vahingossa kiinni mihinkään.Valmiita glittersulkia voi käyttää koristeena erilaisissa projekteissa. Sulat olisi hyvin voinut päällystää vaikkapa kokonaan glitterillä (taidan toteuttaa tämänkin myöhemmin), sillä liima ei jättänyt sulkia koppuraisiksi, vaan ne tuntuivat melkeinpä yhtä notkeille kuin ilman koristeluakin.


Nämä sulat päätyvät todennäköisesti unisieppareihin. Valkoinen on työn alla ja myös pinkki versio houkuttelisi jostain kumman syystä.
Myös tämä on tehty yhteistyössä Pattexin kanssa. Olen mukana Pattexin blog award -kilpailussa neljän muun diy-blogin kanssa. Kilpailun aikana blogeissa näkyy erilaisia liimailuaiheisia tuunaus- sekä askarteluideoita. Käy äänestämässä suosikkiblogiasi Pattexin sivuilla!

5 kommenttia:

 1. Kesän morsiammille näistä hiuskoristeita, rakastuin tohon valkoiseen sulkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon <3 eikö olekin kauniita juuri erityisesti nuo valkoiset? niitä tuli tehtyä sen verran, että varmasti voisi testata myös yhden hiuskoriste-idean :D

   Poista
 2. Ihana idea! Nyt on pakko päästä itsekin kokeilemaan jotain unisiepparin tapaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii, nyt eikun vaan askartelemaan (munkin unisieppari on kokoamista vaille valmis ;) ) kiitos kommentistasi :)

   Poista