Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

tuunattu ostoskassi

Sain jokin aika sitten ison marjalahjoituksen (kyllä, pakkanen täyteen marjoja ja vieläpä kotiinkuljetuksella). Päätin kiitokseksi tehdä jotain omin käsin. Kyselin ehdotuksia facebookin puolella, ja monen mielestä "lahjukseksi" sopisi hyvin pussukka tai kauppakassi.
Päädyin koristelemaan kauppakassin. Olen jo pitkään halunnut testata tuota tulostettavaa kuvansiirtopaperia, alkoi idea muotoutua sen ympärille. Laiskana valitsin valmiin kassin, mutta koristelut tein itse.


Koska tiesin lahjan saajan pitävän tämän kaltaisista aiheista, valitsin kuvaksi muerte-naisen. Kuva on tulostettu mustavalkoisena ja silitetty kiinni kassiin.


Tehosteväriksi valitsin punaisen. Silmien ympärille on kiinnitetty pieniä punaisia swarovskin kristalleja. Ruusut stanssasin punaisesta huovasta ja ompelin kiinni kassiin. Koska myös kuvan alareuna vaati jotain punaista, kirjoin oksan punaisella langalla. Hieman on kirjontataidot ruosteessa, kun oksasta tuli noin vänkyrä.

Tämä on kerrankin työ, johon olen itse suunnattoman tyytyväinen. Kaikki osa-alueet onnistuivat mielestäni hyvin (mitä nyt ensimmäisen kuvan sulatin silitysraudalla kiinni suojapaperiin). Valokuvat eivät juuri imartele, hieman olisi silitysrautaa voinut näyttää myös työn valmistumisen jälkeen, mutta rypyt korostuivat vasta valokuvissa.11 kommenttia:

 1. Vau, todella kaunis ja vaikuttavan näköinen lopputulos!

  VastaaPoista
 2. Voi miten hieno lopputulos! Hurjasti tykkään iteki tuommosesta tyylistä ja varsinki ruusut tuo tosi hienon lisän kuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nuo ruusut oli kyllä aika nappi juttu tuohon kuvan päälle :D

   Poista
 3. Ooo, tulipas tosi hieno, ja harvallapa on kauppakassissa swarovskeja! :D Tosi kivat nuo punaset lisät, ja nuo ruusut kyllä näyttää tosi kivoilta, saatkin joskus kertoa, että mitä stanssia käytit ja kui sä noi teit :) Tosi kiva kassi, ja varmasti ainutlaatuinen.

  Ja mitä tykkäsi kiitos-lahjan saaja?? Tuleeko syksyllä lisää valmiiksi putsattuja pakastemarjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana :) tuo stanssi, millä ruusut on pyöräytetty, on sizzixin 3d-kukka, eli tämä http://www.sizzix.com/product/656545/sizzix-bigz-die-flowers-3-d tosi hauska paperisena, mutta toimiipa näköjään myös huovasta.

   lahjan saaja toivottavasty tykkäsi :) ja muutama muukin, pari kassitilausta on jo tullut. katsotaan tuleeko samanlaisia vai eri väreissä :) saa nähdä tuleeko ihan valmiiksi putsattuja marjoja, mutta ainakin mukaan marjastamaan pääsen kuulemma :D

   Poista