Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

perhosia ja kukkia

Blogiyhteistyö

Vaikka muutoin varsin näpsäkkä puhelin tuo oma Lumiani onkin, häviää se yhdessä asiassa reippaasti kilpailijalleen iPhonelle. Nimittäin ihanien vaihtokuorien määrässä. Tätä asiaa olin harmitellut mielessäni jo pitkään. Sitten Antti Lux-Caselta tarjosi minulle mahdollisuutta saada puhelimeeni uudet kuoret blogiyhteistyön kautta. Mietin pitkään soveltuuko tämä blogini aihepiiriin ennen kuin lähdin mukaan yhteistyöhön. Tuunauksen puolellehan tämä kuitenkin menee, joten miksipä ei.  Verkkokaupan puolella kuoria selatessani ihastuin kuitenkin aivan täysin näihin herkkiin kukkakuoriin.


Tuunasin kuoret pienen pienillä Swarovskin kristalleilla. Kuoret olivat itsessään jo niin kauniit, etten halunnut niiden ulkonäköä peittää suuren suurilla muutoksilla (tietysti vähän jännitti, miten siististi saan koristeet laitettua). Pinsettien kanssa asettelu kävi kuitenkin näppärästi. Tästä innostuneena mielessä on jo uusia suunnitelmia, seuraavaksi on varmasti pakko tilata yksiväriset kuoret, ajatuksissa olisi tehdä kuoriin timanttinen pääkallo (miten niin halloween muka vielä mielessä). Esimerkiksi nämä vaaleanpunaiset kuoret voisivat olla todella herkullinen pohja kristallikallolle. Haaveissa olisi myös todelliset överikuoret dekoden-henkeen, mutta mennään nyt askel kerrallaan.

Lux-Casen verkkokaupan laajan tuotevalikoiman löydät osoitteesta lux-case.fi ja tuoreimmat uutiset näet näppärästi Lux-Casen Facebook-sivun kautta.

Ps. Vilautin valmiita kuoria työkaverillenikin, ja hän totesi minun olevan kuitenkin vähän romanttinen. En myönnä, mutta kauniit nämä ovat.

15 kommenttia:

 1. Kauniit ovat.
  Ja romanttiset myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) toivottavasti ei oo liian romanttiset :D

   Poista
 2. Todella kauniit <3 voisi kans miettiä omaan puhelimeen jotain tuunaus juttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :D itse ainakin innostuin nyt tuunailusta, varsinkin kun tajusin että noita juttuja ei tarvitse liimata suoraan puhelimeen vaan niihin kuoriin. pakko hankkia parit lisää vielä... :D

   Poista
 3. Kyllä on kaunis.
  Minä lähden tilamaan myös... <3
  Kiitos vikistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sirpa. minun on itsekin ehkä jossain vaiheessa pakko naputtaa tilaus menemään..

   Poista
 4. wau tosi kauniit, pitänee kurkata;-))m

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit kuoret!

  Minä olen harmitellut samaa juttua Lumiani kanssa, ettei kuoria löydy. Nyt taidan käydä kurkkimassa, jos vaikka saisin piristystä kännyyn minäkin. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei löytynyt kukkakuoria minun Lumia-malliini, mutta parit ihanat silti. Kiitos sinun!

   Poista
  2. jee, hyvä että löytyi. kyllä kännykässä pitää olla ihanat kuoret. se on ainakin melkein yhtä tärkeetä kuin hyvä soittoääni :D

   Poista
 6. Kauniit kuoret! Mie sain jo alkuun hyvän väriset turkoosit, mutta tylsiähän nämä yks väriset on. :) kattomaan siis..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noista saa kyllä kivasti vaihtelua. joka mielentilaan omansa ;)

   Poista