Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

sydän ja sydän

Sain joku aika sitten pyynnön tehdä onnittelukortti hääparille. Häiden teemana oli mustavalkoisuus ja toiveissa oli, että korttikin noudattaisi samaa värimaailmaa. Taas kerran lähti vähän lapasesta ja tein useammankin vaihtoehdon, joista valita. Tässä neljä korttia, jotka ovat aika samalla kaavalla, mutta kuitenkin keskenään melko erilaisia. Halusin käyttää noita ihania sydänstansseja, joten keskityin korteissa aika paljon pelkästään niihin.Tässä ensimmäisessä kortissa sydänten lisäksi tuli vähän mustaa narua sekä sideharsoa. Tuon valkoisen sydämen kartonki on pinnaltaan vähän röpelöinen vaikkei se kovinkaan hyvin näy kuvassa.Seuraavaan korttiin käytin edelliseen korttiin stanssatusta sydämestä jääneet hukkapaperit, eli jämäpaperit lähtivät kiertoon ennenkuin edes ehtivät silppulaatikkoon. Kerrankin tehokasta paperin käyttöä. Lisänä vaan muutama haaraniitti.Tässä kortissa huomion vie tuo taustan tekstipaperi. Lisäsin korttiin vielä vähän sulkia ja tuollaisen miniminipätkän pitsiä. Se nimittäin tipahti syliin nauhalaatikosta, kun sieltä pengoin nauhoja näihin kortteihin.Viimeisessä kortissa on jatkuu sama linja, vaikka korttipohja onkin käännetty pystyyn. Tuhrin sydänten taakse vähän lumikynää ja efektistä tulikin yllättävän hauska. Huomaatteko muuten miten pilkullisessa taustapaperissa lukee ihan himmeällä Love?

Ai niin, mikäkö se oli se kortti, joka lähti hääparia ilahduttamaan? No sehän oli tuo viimeisin kortti.

11 kommenttia:

 1. WAU!!! todella upeita tyylikkäitä kortteja!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ne ovat nuo musta ja valkoinen jotka sen tyylikkyyden tekee, olen ihan varma siitä ;)

   Poista
 2. Nää on tosi tyylikkäitä, huikean hienoja!

  VastaaPoista
 3. Oih, kylla mun sydan sykahteli tuon kolmannen kortin kohdalla. Ehdoton suosikkini! Vaikka onhan ne kaikki kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Strawbs :) mun oma suosikki on ehkä tuo ensimmäinen. tai viimeinen, en osaa oikein päättää, tykkään kaikista ;D

   Poista
 4. Upea sarja! Viimeinen on suosikkini, ihanan utuinen love-teksti ja maalitausta ovat todella kivat.

  VastaaPoista
 5. Hieno nelikko. Minä pähkäilin tovin, valitako suosikikseni ykkösen vaiko nelosen ja neloseen sitten päädyin.

  VastaaPoista
 6. Ihania sydänkortteja. Minä tykästyin tuohon ekaan. Tykkään kun käytetään jotain sellaista kortisssa jota ei ihan ekana tule mieleen käyttää... tässä se jokin on tuo harso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tuollaiset yllättävät materiaalit ovat kyllä kovasti minunkin mieleeni :)

   Poista