Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

kumiputkeaTaisin lupailla tuolla facebook-ryhmän puolella esitteleväni tämän rannekorun jossain vaiheessa. Tein kyseisen korun töihin malliksi jokin aika sitten. Hauskaa tässä oli, että päivä tämän jälkeen samantyyppinen rannekoruratkaisu esiteltiin loistovinkki-blogissa. Niinhän se on, että great minds think alike, se on todistettu ennenkin. Omassa korussani on käytetty noita isoreikäisiä Uptown-lasihelmiä. Helmet on pujotettu memoryvaijeriin, jonka taas päällystin mustalla kumiputkella. Tuo kumiputki on kyllä hauskaa, tekisi mieli tehdä pelkästään siitä joku rouhea koru, katsotaan nyt mitä siitä keksisi. Rannekorun välissä on vielä pienempiä pyöreitä swarovskin kristalleja.

18 kommenttia:

 1. Huutelija Hämeestä, hei :) Minä kun en pidä punaisesta, tai siis minulle punainen assosioituu kylppärin ja vessan väriksi (sattuneesta syystä), niin silti pidän tästä korusta kovin! Toki olisihan se hauska nähdä, miltä tuo näyttäisi turkooseilla helmillä [ ;) ], mutta tuo malli ja tuo kumiputki tekevät korusta oikein vinkeän JA käyttökelpoisen näköisen. Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei huutelija :) kiitos paljon. turkooseilla helmillä tuosta voisi kyllä tulla äärimmäisen ihanan kesäinen ja raikas :)

   Poista
 2. Tykkään. Samaan aikaan näyttävä ja kuitenkin aika yksinkertainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) itsekin tykkään tuosta kumiputkesta ja varsinkin siitä, kun noissa helmissä sattui olemaan niin isot reijät, että kulkevat siinä putken päällä aika vapaana :)

   Poista
 3. Onpa kiva idea! Kumiputki on hauska kontrasti siroille helmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) kumiputkesta tulee tosiaan vähän semmoinen miehekäs fiilis jota nuo helmet kyllä tasapainottaa reippaasti :)

   Poista
 4. Siis törkeen magee! Tällä mustalla kumiputkisysteemillä (ehkäpä pari kierrosta riittäisi), laittamalla maskuliinisia helmiä tulis miehellekin aivan huippukoru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Maaret :) tulis muuten varmaan kohtalaisen makee, ehkä jotain laavakiveä tai sitten puuhelmiä, riippuen miehestä toki :)

   Poista
  2. Jep, mun mies pitäis varmasti laavakivistä tehtyä ja sitten kun sinne väliin vielä työntäis jotain metallirenkaita, olis aika kova juttu:)

   Poista
  3. ei vitsi, semmoinen vois olla kyllä niin hieno, että laavakiviä olisi siellä välissä ja voisko nuo metallirenkaat olla kenties vaikka muttereita... :)

   Poista
 5. Ompa tosiaan hieno ja vois tosiaan aika helposti tosiaan muokata myös miehelle sopivaks (mutterit vois olla makeet ja siihen lisäks esim just laavakiveä) ! Saako tiedustella,mistä olet hankkinut tuota muoviputkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Hanna :) materiaalit koruun, myös siis tuo kumiputki, on tosiaan Sinellistä :)

   Poista
 6. Kiitos tiedosta, pitää varmaankin ajella täältä Kausalasta joku päivä vähän shoppailemaan..Ne reissut on tunnetusti tosi halpoja, kun pitää ostaa koko Sinelli tyhjäks..=)..Ostoslista on ainakin huolestuttavan pitkä..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienoa, ajele ihmeessä :D tuota rahanmenoa ei varmasti hillitse myöskään se, että siinä karismassa on myös muita aikas kivoja kauppoja ;D

   Poista
 7. Tänään oli muutes kultajousen lehdessä vähän tämän tapaisia rannekoruja, tämä vaan on vielä hienompi kuin ne nahkahihnaset Argento 925-maskotti korut (mistä ei löydy googlesta ainuttakaan nahkahihna kuvaa, ainoastaan tavallisella metalliketjulla olevia). Tekä on niiiiin edelläkävijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, pitääkin kurkkia jos tulisi mainosten mukana tuo kultajousen lehti :)

   Poista