Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

pupuja



Uusin suosikkimateriaalini on ehdottomasti softis. Tuo pehmeä materiaali, jota ainakin itse olen pitänyt lasten askartelumateriaalina, josta tehdään päiväkodeissa ja kerhoissa vaikka mitä viritelmiä. Itse otin kuitenkin käyttöön järeämmät aseet, stanssasin softiksesta pieniä pupuja kahvipusseihin. Pussit täytin tietysti pääsiäiskarkeilla. Muutama karkki jäi vielä kuvausrekvisiitaksi josta sitten nopeasti suuhun. Nams. Tällaisia pussukoita voisi tehdä vaikka virpojille, jos tietäisi sellaisia tulevan oven taakse.

22 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea! Itsekin yritän nykyään panostaa kaikenlaiseen paketointiin, sillä pusseista ja rasioista saa pienellä vaivalla todella kivan näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) munkin pitäisi panostaa paketointiin enemmän, usein se vaan tuppaa jäämään niin viimetinkaan että paketin käärii siihen mikä ekana on käsillä. ihania paketteja olisi kyllä ihana itsekin saada, joten miksipä ei vähän panostaakkin niihin...

      Poista
  2. Minä ainakin laittaisin oman tytön sun tyköön, hakemaan näitä ihania makeisia ja pupupusseja. :)Koralli

    VastaaPoista
  3. Pussi on kyllä niin söpö etten edes raski avata sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, parempi vaan ettet avaakkaan, siellä on sisällä vaan pieniä kiviä kun karkit meni kaikki omaan nassuun ;) vitsivitsi :D

      Poista
  4. Tyylikkäät pussukat! Softista en ole koskaan kokeillut... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) tuo softis taitaakin tosiaan olla maineeltaan vähän enemmän sellaista lastenaskartelutarviketta. katsotaan josko siitä saisi kehiteltyä jotain vähän tyylikkäämpää, ainakin pääsiäiskortit mulla on syntymässä samasta materiaalista :)

      Poista
  5. Todella kauniita pusseja. Sinulla on silmää sommitteluun :)

    VastaaPoista
  6. Mä oon yrittänyt kovasti miettiä, mitä tosta softiksesta oon tehnyt, mutta kun ei tuu mieleen. Se oli joskus kymmenisen vuotta sitten kova juttu monessakin "lastenkerhoaskartelussa", mutta nyt ei vaan tule mieleen... Sen täytyy olla se vanhuus :) Täytyypä kaivella varastoja, josko rullailisi vaikka softis kukkia tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en mäkään oikein muista että mitä siitä olen aiemmin tehnyt. jotain hataria muistikuvia on, että kerhossa sitä käytettiin, varmaan aika samoissa jutuissa kuin niitä piippurasseja ja sitten niitä sellaisia pehmeitä pallojakin, mikä niitten nimi nyt onkaan... :)

      Poista
  7. On niin söpöisiä pusseja. Omani avasin karkinhimossa illalla. Nam! Kiitos vaan viimeisestä!

    Minä käytin lasten kanssa piparinruskeaa softista jonkun joulun alla leikaten saksilla eri kuvioita, jotka olin painanut piparkakkumuoteilla softikseen. Sitten rei'ittimellä reikä, erivärisillä koholiimoilla "tomusokerikuorrutusta" ja koristeet kuivuttuaan joulukuuseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kiitos paljon :) tuo piparinruskea softis olisi sopinut näihinkin varmasti hyvin jos olisi tehnyt suklaapupuja. täytyykin ruveta metsästämään... :)

      Poista
  8. Tosi kiva idea! Taidankin tehdä tällaisia pienille pääsiäisnoidille :) Iloista viikkoa Anna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) nämä olisikin varmasti aika kivoja juuri siihen tarkoitukseen. mukavaa viikkoa myös sinulle :)

      Poista
    2. Mä kyllä suunnittelin ostavani virpojille Kinder-munia kulhollisen, ja sitten toivon salaa ettei kukaan vaan tule soittamaan ovikelloa ;))

      Poista
    3. hyvä suunnitelma :) robbarissa näytti olevan vielä sellainen kinder-kenno tarjouksessa, pitäisiköhän itsekin varautua. ihan varmuuden vuoksi, vaikka tuo lukossa oleva alaovi on pitänyt virpojat loitolla kyllä edellisinäkin vuosina. plus että olen koko palmusunnuntain töissä. mutta siis kuitenkin :D

      Poista
  9. Onnistuiskohan tota softista leikata kirjainstanssilla? Vai onkoha liian paksua Timpan stansseille. Meinasin kokeilla, kuhan ensin osais päättää, minkä kirjainstanssin ostais..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. bigz-paksuiset (eli ne kaikista paksuimmat) sizzixin stanssit leikkaa softista kuin vettä vaan. kokeilin leikata myös sillä sizzlits-paksuudella (eli n. 5mm paksulla stanssilla) ja sekin kyllä leikkasi softiksen, mutta reunat jäivät kohtalaisen röpelöisiksi, eli siinä ja siinä on kyllä...

      Poista
  10. Ihastuttavia pupupussukoita. Blogissani on Sinulle jotain pientä. Aurinkoista kevättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) ihanaa kevättä myös sinulle :)

      Poista