Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

heart x 50Silppupaperikasat alkavat olla jo aika muhkeat, vaikka kortteiluharrastusta on takana vasta pari vuotta. Kerran taas papereita järjestellessäni mietin että mihin niitä kaikista pienimpiä silppuja käyttäisin. No tähän tietysti. Sydänleikkurilla pieniä sydämiä vieriviereen. Tästä kortista tuli söpömpi kuin mitä alkuperäinen idea olikaan, menee hyvin vaikkapa hääkortista. Muutaman sydämen nostin vielä kohotarroilla ylemmäs kuin muut jotka vaan teippasin kiinni pohjapaperiin.

16 kommenttia:

 1. Tämä on kiva! Sain sopivasti vahvistusta ajatukselleni samalla idealla toteutetusta pienestä perhostaulusta, en vaan ole uskaltautunut vielä kokeilemaan mutta ehkäpä nyt. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Todella suloinen kortti. Minä välillä heittelen silput roskiin, mutta nyt taidan säästellä. Joko sydämiä tai sitten edellisen kommentoijan idean mukaisesti perhosia.

  VastaaPoista
 3. Ihana idis, tosi kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 4. Nannukka: kiitos :) tuosta perhostaulusta tulee varmasti kiva, itsekin mietin samaa ideaa tuossa kevään kehystyskursseilla, mutta silloin ei aikaa ollut tarpeeksi toteuttaa ihan kaikkia ideoita. joistain värikkäistä papereista tehtynä siitä tulisi varmasti tosi raikas ja hauska :D

  Rva Kepponen: kiitos paljon. nyt vaan silppuja keräämään. olen tällä samalla idealla tehnytkin tuollaisen perhoskortin, pitänee jossain vaiheessa laittaa senkin kuva tänne blogin puolelle :)

  Laura: isot kiitokset myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä ihan mahtava!!! Pakko jossain kohti kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Voi jee! tosi kiva kortti ja veikeä idea napsutella jämäpapruja hyötykäyttöön. Tykkään))

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva kortti! Olen aika huoletta heittäny roskiin jämäpaloja, pitäsköhän kunnostautua ja ruveta nekin keräämään...

  VastaaPoista
 8. Onpas yksinkertaisuudessaan todella hauska ja söpöinen kortti!

  Koska siun kortit julkaistaan Sinellin blogissa? Olen kytsinyt ja kytsinyt, mutta edelleenkin antavat odottaa. Millään ei malttais, kun tahtois nähä jo! :)

  VastaaPoista
 9. Marika: kiitos, kokeile ihmeessä. toteutus on helppo mutta hieman aikaa vievä.. sydänten teippailu ei sujunutkaan ihan niin nopeasti kuin mielikuvissa ;)

  Siru: kiitos paljon, noita jämäpapereita kun näissä askarteluissa tuppaa jäämään, niin hyvä vaan jos kekkaa jotain uusiokäyttöä

  TanjaV: kiitos myös sinulle. jonkun verran multakin lentää noita paperisilppuja roskiin, mutta siitä tulee aina vähän huono omatunto...

  VastaaPoista
 10. Haltiakummi, ehditkin tuohon väliin jo. kiitos paljon kehuista. sinellin kortit pitää olla valmiina 15.8. mennessä, joten siihen asti varmaan sinellin blogin puolella ilmestyy uusia kortteja. väliaikatietona voin kertoa, että kaksi kolmesta kortista on jo valmiina, kolmannen ajattelin tehdä huomenna, kunhan saan yhden toisen korttiprojektin alta pois. eli varmasti alkuviikosta julkaisen kuvia täällä oman blogin puolella ainakin. eli malta vähän kun vielä ei ole kaikki ihan valmista ;)

  VastaaPoista
 11. Voi miten kaunis! Yksinkertainen mutta tosi näyttävä kortti. :) Täytyypä painaa idea korvan taakse.

  VastaaPoista
 12. Valtavan ihana kortti. Suliset sydämet <3

  VastaaPoista
 13. suuret kiitokset myös teille Annika, Niina ja Mags <3<3<3

  VastaaPoista
 14. Todella kaunis kortti! Kiva idea paperisilpuille =)

  VastaaPoista