Sivut

torstai 12. elokuuta 2010

perhosiaTässä kortissa lentelevät kesäiset perhoset. Taustan paperi ei ole samasta paketista kuin muut paperit, mutta voisi hyvinkin olla. Värit kun ovat juuri samat muissa papereissa näkyvien värien kanssa. Origamiperhosten taitteluohjeen olen oppinut joskus aikoja sitten jostain askartelulehdestä. Nyt pääsin vihdoinkin perhosia käyttämään. Näitä tullaan näkemään varmasti joskus myöhemminkin. Onnea-teksti on kirjaintarroista.

6 kommenttia:

 1. Tästä kortista tykkään aivan erityisesti :-D

  VastaaPoista
 2. Hih! Samoja ajatuksia näkyy meillä olevan. Olen jo pitkään ajatellut, että milloinkahan ehtisi näprätä noita origamiperhosia, kun haluaisin laittaa niitä kortteihin. Aiemmin olen käyttänyt niitä hieman eri tarkoitukseen. Mutta siitä en ole vielä ehtinyt laittaa blogiini juttua. Mutta hienosti näkyy toimivan kortissa!

  VastaaPoista
 3. kiitos Outi. Tosi kivoja on munkin mielestä nuo perhoset korteissa. Ei paljon muuta tarvitse laittaakkaan, kun toimii pelkällään. aina joskus täällä blogimaailmassa käy niin kivasti että sama ajatus herää monilla samaan aikaan :D aika jännä

  VastaaPoista
 4. Tämä on aivan upea :) katoin eka et siinä on lentsikoita, mut perhosethan ne on... mut olis se lentsikkakorttikin magee :)

  VastaaPoista
 5. kiitos Tanja :D hih, lentsikkakorttikin olis hauska idea.. Se menis niihin haastavampien miestenkorttien osastoon. Tuntuu että siltä puolelta on ideat aina lopussa.. :D

  VastaaPoista