Sivut

perjantai 20. elokuuta 2010

syysvärejä



Syksyksi tarvitsee ehdottomasti syksyisen kukkaronkin. Tämä kolikkopussi onkin tehty ruskeasta vakosametista. Vuori taas on sävyyn sopivaa tilda-kangasta.



Kukkaro on pikkuinen, kehysten leveys on 8 cm. Näitä ei ole ikinä liikaa, isommillekin olisi ehkä tarvetta.

11 kommenttia:

  1. Ihastuttava kukkaro =) suklainen, kerrassaan suloinen

    VastaaPoista
  2. Nämä sinun kukkarot on niin ihastuttavan siistejä. Minulla yksi takana ja kehykset on lommolla ja liimassa ja kolotkin sinne jäi :( Täytyy kai harjoitella lisää!

    VastaaPoista
  3. Piia: kiitos. tuo on tosiaan aika pehmeän herkullisen värinen tuo sametti (vaikka kuva onkin vähän sinertävä). suklainen ihan oikea sana kuvaamaan ;)

    Henna: kiitos :D aika hyvin olen saanut estettyä lommojen tulon, kun olen painellut kehykset pihdeillä kiinni niin, että välissä on vakosametinpala nelinkerroin.

    VastaaPoista
  4. Nää on niin ihania! ihana samettikukkaro. kelpais tännekkin :D Pitää kyllä opetella joskus noiden kukkaroiden tekeminen..

    VastaaPoista
  5. Ihana kukkaro taas kerran! :) Täytyiskin tehdä noita itsellekin, noille ois aina tarvetta mm. kaikelle pikkutavaralle laukussa..

    VastaaPoista
  6. kiitokset sade ja Annika :D suosittelen ehdottomasti kukkaroiden tekoa. helppoa ja nopeeta ja saa tosiaan kaiken pikkuroinan piiloon..

    VastaaPoista
  7. Tosi nätti! Ihana valinta tuo sametti, tosi syksyyn sopiva :)

    VastaaPoista
  8. kiitos Riikka. Sametti on tosiaan varsin syksyinen materiaali :D

    VastaaPoista
  9. Sä olet kyllä monialataituri....todella taitava käsistäsi! Kaunis kukkaro ja tulee jollain tapaa retro mieleen; vakosamettia, ihana materiaali, TYKKÄÄN!
    Oletpa kasan todella kauniita korttejakin väsäillyt:)

    VastaaPoista
  10. No juu ei ole tuommoisia ikinä liikaa! Onko tuon metallisysteemin kiinnitys hankalaa - noviisille? Olen monesti miettinyt koklata vaan en ole saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  11. Maaret: iso kiitos :D kukkaro on livenä ehkä vähän vieläkin retrompi, kun tuo tilda-kangaskin on väritykseltään hieman rusehtavaa... :D

    Romulus: tuo kiinnityspuoli on melko simppeli. olen itse tehnyt kukkaroita tämän ohjeen mukaan http://u-handbag.typepad.com/uhandblog/2006/12/purse_frames_de.html . siinähän kehykset vaan liimataan paikalleen. itse olen nämä viimeisimmät kukkarot sitten lopuksi vielä puristanut pihdeillä vähän littaan, mutta liimalla pysyvät varsin hyvin kiinni myös.

    VastaaPoista