Sivut

tiistai 23. maaliskuuta 2010

lumen alta maataMinua pyydettiin tekemään erilaisia korvakoruja tummien vaatteiden kanssa käytettäväksi. Kädet olivat aika vapaat, joten tein muutaman erilaisen jotta varaa valita olisi enemmän. Ensimmäisessä parissa on mustia discopallo-onyxeja. Nämä ovat ryhmän suurimmat, eivät kuitenkaan mitkään jättikorvikset silti. Lisänä korvakoruissa on balin hopeaa.Nämä seuraavat ovat minun mielestäni aika herkät ja herkut. Balin hopeiset ihanat ruusukoukut ja niissä kauniinharmahtavat makeanvedenhelmet. Yksinkertaisen tyylikästä.Alimmassa parissa Balin koukuista roikkuu lenkeissä mustat Swarovskin kristallit. En ikinä muista näitä kristallien nimiä, ehkä sillä ei ole niin väliäkään.

9 kommenttia:

 1. Kauniita korviksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten tyylikkäät noi ruusukoukkuiset onkaan... ihanat!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita taas!
  Sun blogia lukiessa kyllä iskee aina niin kova koruinspiraatio. En vaan osaa tehdä oikein mitään muuta kuin silmukkamerkkejä.

  VastaaPoista
 4. TanjaV ja Pioni: kiitos :)

  Miia-Rebekka: Kiitos :) silmukkamerkithän ovat hyvä alku :D niistä voi sitten jatkaa korvakoruihin, ja kun sorminäppäryys kasvaa niin isompiinkin koruihin. harjoitus tekee mestarin ja nopeasti ne taidot sitten kasvavat kun on aihealue joka kiinnostaa.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita korviksia! Tällaiselle mustan vaatekapin sisällön omaavalle nuo ovat aivan ihastuttavia.

  VastaaPoista
 6. kiitos Riikka :D

  mustaa mustalla taitaa olla aika yleinen vaatekaapin sisältö... vaikka muutoinkin musta on siitä hyvä väri, että se passaa melkeinpä kaiken kanssa...

  VastaaPoista
 7. Yksinkertainen tyylikkyys puree jälleen! Kauniita korviksia!

  VastaaPoista
 8. kiitos teille Riikka ja Akvamarin :)

  VastaaPoista