Sivut

lauantai 26. tammikuuta 2013

syökää kakkua

Eilen sain hyppysiini Sinellin uunituoreen häät ja juhlat -ideakuvaston. Kannessa komeilee, minun omin kätösin paperista tekemäni kakku. Kakun pohjana on kolmeosainen pahvirasiasarja, joka on päällystetty erilaisin paperein. Lopputulos on vielä koristeltu paperikukin.


Koristellut kakut ovat muuten kuulemma tosi trendikkäitä, luin että CHA -messuillakin samanmoisia oli näkynyt useammalla osastolla. Sopisikohan tuollainen omalle ikkunalaudalle?


Sisäsivuilta löytyy myös muita samaan sarjaan tekemiäni askarteluja, kuten pienet karkkirasiat, koristetikut sekä perhoskoriste.


Tosi hauska nähdä omia tuotoksia ihan painetussa muodossa. Hyvä valokuvaaja on saanut kaikki näyttämään kuvissa vielä monta kertaa paremmalta kuin livenä. Tuollaisia kuvia kun saisi napsittua blogin puolellekin niin olisin superonnellinen.

4 kommenttia:

 1. Olet sä kyllä hurjan taitava :)!! Tulee ihan hurja askarteluhimo kun näitä kattelee. Pitää varmaan suunnata sinne Sinellille vähän shoppailemaan heti kun saa opparin kuriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) tule ihmeessä! vaik toisaalta (itsekin pari vuotta sitten opparia pakertaneena) askartelu on kyllä kovinkin paha juttu opparin kannalta ;) mut aina välillä pitää pitää taukojakin. nimimerkillä puoli tuntia päivässä opinnäytetyötä on ihan tarpeeksi :D

   Poista
 2. Oooh! Hienoa Anna! Sä olet kyllä todella taitava.

  VastaaPoista