Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

tikkari + kukka = tikkarikukka

Jotain tällaista pientä on tullut näperreltyä tällä viikolla. Voin sanoa, että näistä tuli mielestäni ihan erityisen söpöjä.Kyseessähän ovat tietysti tikkareiden ympärille kehitetyt kukat. Idea on pyörinyt useammassakin blogissa, tässä oma näkemykseni. Ajatushan lähti siis siitä, kun mietin häälahjaa ystävän häihin. Hankin mielelläni lahjaksi suomalaista muotoilua, niin tälläkin kertaa. Lahjaksi valikoitui iittalan kartio-sarjan maljakko. Se kuitenkin tuntui yksistään melko tyhjälle, joten ajattelin että maljakkohan tarvitsee ehdottomasti kukkia. Kukkien värimaailmaksi tuli kesäisen pirteät värit pinkki, keltainen ja oranssi. Onneksi löytyi samansävyisiä tikkareitakin.Kukat on stanssattu ja pujotettu tikkareihin. Sen jälkeen rakensin varret vielä mehupilleistä, jotka päällystin valkoisella kukkateipillä. Jotenkin minulla oli ajatus, että kukkateipin tahmaisuus haihtuisi ilmassa, mutta ainakaan parissa päivässä niin ei käynyt. Eipä tuo nyt maljakossa niin kauheasti haittaa, mutta inhottavaa kun varret olivat hieman tahmaiset. Ehkä isompi pinta vaatii vaan enemmän ilmaa.

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. niin munkin mielestä :) vihdoinkin pääsi to do -listalta ihan toteutusasteelle :D

   Poista
 2. Upeasti "istutettu" nuo kukkasen maljakkoon!

  VastaaPoista
 3. Aaaa miten ihanan herkullisennäköisiä ja värikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) teki itellä vähän tiukkaa luopua noista ;D

   Poista
 4. On kyllä hienon näköinen ja tyylikäs lahja! :)

  VastaaPoista
 5. Bittiavaruus (= huono nettiliittymä) nielaisi pitkän hehkutukseni kukkakimpustasi, mutta ihastelin siinä ainakin teikän iloista värivalintaa ja hirmusinnikkyyttä vieläpä päällystää nuo mehupillit sillä teipillä. Itse en ainakaan ollut edes nähnyt tämmösiä aijemmin, ja heti innostuin että tämä ois kyllä kiva idea lisäksi vaikkapa tuparilahjaan tai kaveriporukan yhteiseen synttärilahjaankin... Ja toi tekän ihana oranssinauha kiehkurana tuolla vaasin pohjalla on kyllä tosi sievä lisä kokonaisuuteen :)) Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Haltiakummi. kyllähän näissä näpertäminen oli, muttakun tuli aloitettua niin olihan se loppuun tehtävä. pystyn muuten niin samaistumaan tuohon tekstin katoamiseen. muutaman kerran sama tapahtunut mm sähköpostia kirjoittaessa. siksipä tuleekin nykyisin aina napattua jokaisesta pidemmästä kirjoituksesta ctrl+c jotta ei tarvisi sitten uudelleen yrittää muotoilla omia ajatuksiaan :D

   Poista
 6. Ihana! Tosi hieno idea ja hieno on myös toteutus. Varmasti kiva ja hieman erillainen lahja. Tykkään kun lahjassa on viety ajatusta hieman pidemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos myös sinulle Rosalii :) tällä kertaa oli onneksi vähän aikaa (ja näppärä ideakin) jolla tehdä lahjasta oman näköinen :)

   Poista
 7. ihana raikas lahja!! ja maukaskin... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nuo värit on kyllä yhdessä niin pirteitä. väriterapiaa kaupan päälle :D

   Poista
 8. Pirtsakat kukat ja hauska idea!

  VastaaPoista