Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

vaaleanpunaisia kukkia

Sain Big Shotin. Hankin sen kunniaksi vaaleanpunaisia kukkia. Tarviiko sitä enempää selitellä? Kukista muotoutui kaunis asetelma, joka sopisi hyvin vaikkapa ystävänpäiväksi. Nyt on pakko vähän herätellä noita kukkienasettelutaitoja henkiin, kun jouluasetelman kanssa meinasi tulla ongelmia.Tähän asetelmaan käytin vaaleanpunaisia ruusuja, gerberaa, vaaleaa eustomaa sekä tuollaista ihmeellistä nappulakukkaa. Sen nimen kuulin kyllä kukkakaupassa, mutta unohtui hetimmiten. Vihreinä tällä kertaa salalia sekä eucalyptusta.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta lelusta:)
  Kukka-asetelmasi on todella upea, kaunista kun olet asetellut taustalta nousemaan muutaman ruusun ja eustoman.

  VastaaPoista
 2. kiitos Maaret :) tuosta lelusta onkin tullut haaveiltua jo melkein pari vuotta. onneksi joulupukki vähän sponsoroi tätä haavetta ;) asetelmassa tosiaan mietin että olisi kiva jos se olisi tuosta keskeltä korkeampi ja alhaalta matala ja tuuhea. ihan suunnitelmien mukaan ei mennyt, mutta ainakin on matala ja tuuhea :D treeniä treeniä :D

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Anna!
  Kaunis asetelma, väeir kuin vaahtokarkki. Nyt sinäkin olet onnellinen Big shotin omistaja, oman hankin myös vasta tänä syksynä. Aivan ihani uusia stanssejakin on tullut näin uuden vuoden kunniaksi.

  VastaaPoista
 4. TW: kiitos :) tuosta BS:sta taisikin olla puhetta aiemmin... :) joo nuo stanssit onkin sitten uusi pohdinnan aihe, että mitä sitä hankkisikaan. tietty ensin ne "välttämättömimmät", mutta pitäähän sitä varmaan jotain ekstrakivaakon hankkia... ou nou, lopun alkua ihan selkeesti ;)

  Hannele: kiitos kiitos <3

  VastaaPoista