Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

portobello road

Lahden Sinelliin tuli viimeviikolla uusia Papermanian Portobello road -sarjan tuotteita. Rakastuin noihin brittihenkisiin papereihin ja nauhoihin ihan kympillä ja niitähän oli pakko hankkia sitten itsellekin. Tarkoituksena olisi jossain vaiheessa tuunata kalenterin kansilehti ja ehkä tehdä vähän korttejakin. Vaadin kuitenkin, että saan tehdä lisäksi myös malleja kyseisestä sarjasta. Tästä tuli niin ihana, että ajattelin esitellä sen täällä teillekin.



Yksi silkkipaperiruusuke, leimailua, nappeja, herkullisia papereita, rusetteja ja nauhoja. Muun muassa tällaisilla aineksilla lähdin liikenteeseen.



Lopputuloksena tällainen seinätaulu, jonka rakentelin 7 gypsiesin valmiiseen lokerikkokehykseen, vai miksihän tuota voisi kutsua. Valokuvaamisen jälkeen tuonne vasemman alareunan punaiseen koloon lisäsin vielä pieniä hakaneuloja, vähän anarchy in the uk -henkeen tietty.



Nyt sormet syyhyttää siihen malliin, että olisi hauska tehdä myös itselle taulu noihin lokerokehyksiin. Vielä kun keksisi sen oikean aiheen ja tietysti materiaalitkin niin pääsisi siihen toteutusvaiheeseen.

20 kommenttia:

  1. Minäkin törmäsin näihin samaisessa liikkeessä. Ihastuttavia, jotenkin vintage, tosin itse en niin perusta tietyn maan fanittamisesta, mutta upeita silti! :) Etenkin tässä kokonaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Minna :) nämä on kyllä jotenkin ihanan vanhahtavia, en tiedä oisinko innostunut sellaisista uuden värikkäistä ihan niin paljoa.. mietittiin kyllä pitkään että mistähän tämän kyseisen maan fanitus on lähtenyt, enpä tiedä voisiko kovinkaan monen muun maan lipusta tehdä samanlaista sarjaa myyntiin...

      Poista
  2. Vau! Aivan mielettömän upea! Tykkään etenkin miten olet leimaillut suoraan kuviopapereihin.
    Itse tilasin nämä Englannista jo joulukuussa, kun en malttanut odottaa niiden rantautumista Suomeen. Papereissa on ihanat sävyt, harmi vaan, että lehtiössä oli niin vähän arkkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ootpas ollut malttamaton ;) itse onneksi sain tietää näistä vain noin viikkoa ennen kun saapuivat myymälään, en ehkä olisi pysynyt pöksyissä jos oisin tiennyt jo pari kuukautta aiemmin, hih. tuo kuviopaperille leimaaminen muuten tuli ihan vahingossa, ensin olin leimannut kuvat vaalealle paperille, mutta jotenkin se ei sitten istunutkaan tuohon mukaan ja jossain mielenhäiriössä leimasinkin kuvan sitten sellaiselle silppupaperille. sehän sitten jäikin lopulliseen versioon :D

      Poista
  3. Kaunis lokerikko. Aivan huippu tuo kruununauha ja kruunatagi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) noi nauhat on niiiin ihania :) kyllä näistä papruista syntyy itsellekin vielä jotain :)

      Poista
  4. Oijoi. Hieno! Joudun ehkä minäkin käymään lähiliikkeessä hakemassa noita papereita mun Lontoon kuville... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) noi paperit olis ehkä just täydelliset niille kuville :D eikä mun mielestä ees mitään mahdottoman hintaisiakaan...

      Poista
  5. Kyllä, olin malttamaton :-) Nämä ihanuudet esiteltiin jo lokakuun lopussa ilmestyneessä Creativity-lehdessä ja vaikeaa se olikin pysyä pöksyissä pari kuukautta :-)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihana seinätaulu, mun tyttö haluaisi ehdottomasti tuollaisen, on Lontoo fani, pitänee käväistä ostoksilla;-))m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Mervi :) sittenhän sun ei muu auta kuin tehdä samanlainen, hih. tervetuloa ostoksille ;)

      Poista
  7. Hauskan näköinen! Itsekin hypistelin tänään kyseistä lehtiötä mutta jätin sen vielä toistaiseksi kaupan hyllylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mä en kyllä pystynyt yhtään hillitsemään itteäni, pakko oli heti hankkia noita kotiin. oottelen, että ne loputkin saman sarjan jutut saapuisi, ainakin niitä tarroja ehkä pakko saada.... ;D

      Poista
  8. siis WWWWAAAUUUU!!!!! niiiiin UPEE!!!! =)

    VastaaPoista
  9. Siis aivan upea, Anna! Kyllä sulla on sitä taiteellista silmää vaikka muille jakaa...

    VastaaPoista
  10. Kiitos loistavasta ideasta! Taulusi innoittamana kummityttöni sai synttärilahjaksi paloja New Yorkista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Jaana, mahtava kuulla :D oispa kiva nähdä tuo sinun tekemä taulusi :)

      Poista