Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

valitse omasi

Viikonlopun aikana täyttyi blogin puolella 100 000 kävijän raja. Se on aika huima määrä ja vaikka varmaan puolet klikkauksista on omia käyntejäni, niin pakkohan täällä on jonkun muunkin käydä kurkkimassa, eikö vain. Tätä juhlistaakseni ajattelin pistää pystyyn arvonnan.

Koska te tiedätte jo niin paljon minun askarteluharrastuksestani, niin mielelläni kuulisin lisää teistä. Eli kerro kommenttikenttään vähän itsestäsi, käsityöharrastuksistasi ja miten löysit tännä blogiin. Jokainen kommentoija osallistuu jokaisen palkinnon arvontaan. Lisäksi jos linkität arvonnan omille sivuillesi saat valita neljä ylimääräistä arpaa johonkin näistä neljästä kohteesta (joko jokaiseen yhden tai vaikka kaikki neljä samalle kohteelle).

Onnea matkaan jokaiselle. Arvonta päättyy juhannussunnuntaina 26.6. klo 24. Anonyymit ja blogittomat, muistakaa laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne, niin saan sitten kiinni jos voitto napsahtaa.



Ensimmäinen arpajaisvoitto on pieni norsutaulu. Kokoa taululla on noin 20x20 cm. Tein tämän taulun myös kehystyskurssilla ja varmaan arvaatte miten vaikea minun on ollut piilotella tätä teiltä. Pääsin viimeisellä kurssilla vasta ideoideni kanssa vauhtiin ja tässä yhdistinkin paperiaskartelua sekä kehystystaidetta.



Toisena palkintona korvakorut pienillä vaaleansinisillä makeanvedenhelmillä. Lisäksi korvakoruissa on materiaalina käytetty balin hopeaa.



Kolmas palkinto on tummanruskeasta vakosametista tehty pieni pussukka tai kukkaro. Vaaleanruskeassa vuorissa on söpöjä pikkunalleja.

Neljännestä palkinnosta tässä ei ole valokuvaa, vaan se sovitaan yhdessä voittajan kanssa. Ajattelin että tämän palkinnon voittaja saa valita itselleen 5 korttia vapaana olevista korteistani. Tällä hetkellä vailla vastaanottajaa -tunnisteen alla on 25 korttia ja vielä julkaisemattomia minulla on ehkä toinen mokoma, joten eiköhän niistä löydy tämän neljännen palkinnon voittajalle mieluisat kortit. Mahdollisuuksien mukaan voin kyllä jonkun korteista tehdä vielä ihan toiveiden mukaan, jos tarvetta on esimerkiksi erityisesti vaikkapa 60-vuotisjuhliin.

Nyt vaan kaikki joukolla osallistumaan. Jos tuntuu että onnetar on myötä, kannattaa osallistua myös facebookin puolella olevaan arvontaan. Siellä on pika-arpajaiset ensiviikon sunnuntaihin asti.

60 kommenttia:

  1. Mitäs - 25v, kahden pienen tyttösen äiti, teen vähän kaikkea mitä käsillä voi tehdä - kangaspuut ja sorvi vielä puuttuu ;)

    Mistähän tänne löysin? Varmaan a.seikkailemalla blogista blogiin b.jostain haasteesta, c.KK-sivustolta

    VastaaPoista
  2. Niin ja linkkaan blogiini. yks lippu jokaiseen

    VastaaPoista
  3. Hih :) Yritän tässä miettiä, että mitenkäs minä tänne blogiin löysinkään... Mielestäni löysin tänne google-haulla, mutta sen muistan että koukutuin heti :) Minähän olen tämmöinen 32v haaveilija askartelija, käsitöitä en osaa niinkään tehdä, muuta kuin virkata ja suoraa ommella, mutta olen innokas ja nopea oppimaan uutta. Tykkään tehdä nopeita, samana iltana valmistuvia juttuja, ja mielelläni suunnittelen kaikkea kaunista kotiin taikka lahjaksi läheisille.

    VastaaPoista
  4. Ihania palkintoja:) :)
    Blogiisi eksyin joskus surffailun seurauksena.
    Olen 38v. kahden pojan äiti, joka lähinnä askartelee ja mineilee. Vähän isompia projekteja olisi mosaiikkipöytä ja ikkunankehyksistä peilin valmistaminen.
    Paljon olisi suunnitteilla jos vaan saisi jostain ylimäärästä aikaa.
    Blogia ei ole mutta säännöllisen epäsäännöllisesti jaan facebook-sivuasi :)
    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Tänne blogiin olen löytänyt varmaan noin vuosi sitten jonkun toisen blogin kautta.
    Itse teen kaikkea mahdollista käsilläni ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Ominta on kuitenkin neulominen ja neule kulkee mukana kaikkialla. Blogia en ole pitänyt.

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Eksyin blogiisi aikanaan surffailun seurauksena, ja pitkään lueskelin tarinoita nimettömänä kaikessa hiljaisuudessa. Sittemmin olen hieman ryhdistäytynyt ja liittynyt lukijaksi, jopa joskus innostunut kommentoimaankin. Olen 27-vuotias kaksostyttöjen äiti, jonka käsityöharrastus ulottuu ompelemisesta maalaamiseen ja kaikenmoiseen sekalaiseen näpertelyyn. Blogin laitoin hiljattain pystyyn, jotain tekemistä hoitovapaalla.. ;) Niin, linkkaan blogiini lisäarpojen toivossa, kaksi lipuista norsutauluun ja kaksi kortteihin.

    VastaaPoista
  7. Ikuinen näpertelijä täällä!
    28-vuotias kahden vesselin äiskä keski-suomesta.

    Hommailen mm. huonekalujen "tuunailua", virkkausta sekä neulomista varovaisesti aloittelen, korujen taiteilua myös olen opetellut, unohtamatta maalausta että sisustusjuttujen väkertämistä. Siinäpä ne mitä muistan :)

    Ei hajuakaan miten tänne tieni löysin, luultavasti jonkun muun blogin kautta.

    VastaaPoista
  8. Varmaankin Riikan blogin kautta olen tänne eksynyt. Itse harrastan niin lankojen,kankaiden kuin paperin kanssa:) Ommellut olen pienestä pitäen samoin kuin neulonut,mutta paperiaskartelu on vasta pari vuotta vanha juttu. Kivat palkinnot sulla, toivottavasti joku osuu tänne:)
    Ai, niin olen 37-vuotias, kahden lapsen äiti, naimisissa miehen ja talon kanssa...remonttia piisaa...

    VastaaPoista
  9. Hmm, minä olen 30-jotain ;) vanha pienen pojan äiti, ison miehen vaimo ja kaikenlaisten korttien väkertäjä. Löysin blogiisi aikoinaan jonkun toisen blogista, en vain millään enää muista kenen, ja ihastuin koruihisi :)
    Linkkaan arvontaasi (sivupaneeli käynee?), joten saisinko 2 arpaa korvakoruihin ja 2 vakosamettipussukkaan, kiitos :)

    VastaaPoista
  10. Valitettavasti en enää muista, miten tänne päädyin. Olisikohan ollut jotenkin Pammun kautta?
    Mutta tälläinen vielä alta 30 kahden tytön äiti, joka touhuaa ja askartelee lähes päivittäin. Kortteja tulee tällä hetkellä tehtyä ehkä eniten, mutta myös juttuja lasten kanssa.
    Linkitän huomenna arvontaan ja lisäliput haluaisin noihin ihaniin korvakoruihin. :)

    VastaaPoista
  11. Mä taisin löytää niiden sytykeruusujen kautta :)

    Skräppään kaikkein eniten (nyt vähän takoa), myös kortteilu ja kaikenlainen käsillä tekeminen inspiroi.

    Linkitän blogiini ja valitsen arvat 2 korviksiin ja 2 kortteihin :)

    VastaaPoista
  12. Heippa!
    Mää oon Terhi ja teen kaikkea mitä vaan osaan ja parhaiten osaa tehdä käsilläni, joten kaikenlainen askartelu ja käsityö näprääminen on mun juttu. Olen mahdottoman hyvä pitämään ikuisuusprojekteja aina ikuisina.. ne eivät siis koskaan valmistu, kun aina keksin jotain uutta kivempaa tekemistä. Toki jotain tulee aina valmiiksikin ja niitä pitää sitten ylpeänä esitellä blogissa.

    En ihan tarkalleen muista miten olen blogisi löytänyt, mutta luultavasti olen surffaillut muiden blogien linkkien kautta ja päätynyt ihastelemaan jotain tekemääsi.

    Linkitän arvontasi blogiini norsutaulunkuvalla ja ylimääräiset arvat voi jakaa pussukalle ja norsutaululle (joka muuten on aivan mielettömän ihana) kaksi molemmille.

    Toivottavasti onni suosisi minua..

    VastaaPoista
  13. Hei!
    Minä olen Saila ja olen löytänyt blogisi joko KK:n kautta tai blogilista. fi en muista. Itse askartelen kortteja.

    VastaaPoista
  14. Huh, 100 000 on kunnioitettava määrä! Itsellä vasta kymmenesosa tuosta (joka sekin on jo mielestäni paljon).

    Eli: olen 24v parisuhteessa oleva entinen kissanomistaja, jonka vähäinen vapaa-aika yliopiston ulkopuolella kuluu lukien taikka koruja/kortteja/käsitöitä tehden. Joskus jopa innostun kirjoittamaan runoja ja novelleja taikka lähtemään ulos kuvaamaan luontoa uudella järkkärillä.

    Oman blogin pistin pystyyn vuosi sitten heinäkuussa, mutta harrastanut olen säänöllisen epäsäännöllisesti kaikenlaista näpertelyä pienimuotoisemmin lähemmäs kymmenen vuotta.

    Tänne löysin joko blogilistauksen asiasanoituksen kautta tahi jonkun toisen alan harrastajan sivuilta.

    Laitan vielä linkkiä blogiini, 4 lippua norsutaululle.

    VastaaPoista
  15. HEI!Olen itsekkin väsäillyt kortteja
    jo neljän vuoden ajan ja korttien tekijöiden blogeja tutkaillessa
    löytänyt tieni tänne:)Tykkään myös
    sisustella ja ommella pientä kivaa.
    Tuollaisia kivoja tauluja täytyisi
    kesälomalla kokeilla,

    VastaaPoista
  16. No tämmönen jokapaikan höylä ja kaikenlaisen räpeltäjä Lapista mie olen :) Paperiaskartelu ja kortit taitaa olla se pääjuttu, mutta siihen ympärille mahtuuki monenlaista muutakin puuhaa :D Kiitos blogisi löytämisestä taitaa kuulua sulle itsellesi - vastavierailulle tulin aikanaan ja heti koukutuin :D


    Postausta laitettu sekä blogiin että facebook-ryhmääni :) Fb:ssä jaoin myös tuon facebook-arvontasi :D Ja koska rakastuin jo noihin korviksiin niin sellaisiin tahtois nuo arvat kohdistaa siitäkin huolimatta että tuo norsu iskee mulle silmää ;)

    Onneksi olkoon vielä huikean upeasta kävijämäärästä!

    VastaaPoista
  17. Minä löysin tänne sytykeruusujen kautta. Kiitos opastuksesta, ruusuja on kyllä kehuttu vuolaasti, kun olen lahjaksi tehnyt sukulaisille :D

    VastaaPoista
  18. Kuplamuovikuoria tulin alun perin tänne katselemaan ja jäin blogiin koukkuun. Oiskohan joku KK-sivustolla vinkannut kuorista, en muista enää.

    Itse paperiaskartelen ja kaapissa odottelee ompelukone ja saumuri uutta innostusta. Aika ei tahdo enää riittää kaikkeen, kun en ole enää kotiäitinä.

    VastaaPoista
  19. Mie neulon, teen kortteja ja koruja ja juuri näiden viimeksi mainittujen perässä blogisi löysin, omaa blogia en enää pidä kun ei ole mitä esitellä, valmistumistahti kun on mitä on =) -Tuula-

    VastaaPoista
  20. Olet todellakin monitaituri. Itse pääasiallisesti vain kortteilen ja vähän syntyy myös perus sukkia ja lapasia. Nyt tekisi meieli kokeilla heinäseipäästä näperrellä mökkejä sun muuta kivaa. Kesällä kiinnostaisi niin tuo puutarhataide. =) Ihana blogi sulla. Taidan liittyä lukijaksi, ellet pahastu...

    VastaaPoista
  21. Täällä blogiton vanhempi naisihminen, joka on aiemmin tehnyt käsillään kaikenlaista...paitsi ompelukoneen kanssa ei ole päästy samalle aaltopituudelle.
    Kortteja aloin tehdä 5-6 vuotta sitten kun en kaupasta mieleistäni löytänyt.Harjoittelu ja opettelu tällä saralla jatkuu edelleen.
    Mistäköhän tänne löysi... ei mitään mielikuvaa, ehkä jonkun toisen blogin kautta.

    VastaaPoista
  22. Olen 21v pienen tytön äiti etelä-suomesta. Itse harrastelen kortteja ja ompelua,mutta nyt nekin on olleet pienellä kesätauolla :D

    Blogiisi löysin facebookin kautta.

    VastaaPoista
  23. Taisit itse löytää minun blogini Korujen puutarhan ja muistaakseni silloin neuvoit minua jossain ongelmassani. Se toi minulle hyvän mielen silloin,koska olen tuntenut itseni jotenkin sivulliseksi näissä koruntekijä ympyröissä.
    Kortteja en ole koskaan tehnyt, mutta käsityöt ovat olleet pääosa elämääni. Viimiset vuodet ovat menneet koruja tehden, mutta nyt on joku tauko aivoissa ideoiden tuottamisen suhteen. Hyvää kesää sinulle!

    VastaaPoista
  24. Löysin tänne Piian Räpellyksistä:)
    Valmistan koruja ja kortteja minä, kuten moni muukin ja tosin kaikenlaista muutakin tarpeen ja mielihaluni mukaan!!!

    Blogissani on myös arvonta meneillään ja viimeisiä päiviä!

    Oikein kivaa kesän jatkoa ja askarteluintoa!!!

    VastaaPoista
  25. Heips. Piian räpellysten kauttahan minä tänne tupsahdin :) (kiitos Piia). Sinulla on aivan ihana lahja kädentaidot näin monessa muodossa <3 Olen pitänyt blogia nyt muutaman vuoden ja kortteilua harrastanut niin kauan kuin muistan, mutta ns.vakavsti blogeja lukien&lehtiä selaillen vasta n. 5 vuotta. Ennen kortteilua valokuvasin (jatkunut, maalasin (en jatkanut). Varsinaisia käsitöitä en ole koskaan osannut vaikka kovasti olen yrittänyt... kangas ja lanka jotenkin jähmettää minut :D Korkeintaan ompelen lahkeita, verhojen helmoja ja tikkejä kortteihin. Kortti tyyleissä pidän kovasti vintagesta, Sweet Pea Stamps ja magnolia leimasimista. Sekä runsaasta pitseilystä, kukista ja hempeitä väreistä. Oikein mukavaa kesää sinulle, linkki sivuillesi löytyy nyt myös kirsikkalehdosta, tervetuloa piipahtamaan.

    VastaaPoista
  26. Empäs kyllä muista mistä tänne löysin, mutta haitanneeko tuo, nyt käyn päivittäin kurkkasemassa.
    Itse harrastan posliinimaalausta, kortteilu, valokuvausta, kudon urakalla villasukkia, tongin puutarhaa ja ylipäätään kaikenlainen käsillätekeminen kiehtoo.
    Laittelen mainosta blogiini vielä tänäiltana ja arvonnassa tahdon tietty mukana olla.

    VastaaPoista
  27. Wau!Oletpa taitava tuo taulujen kehystäminen olisi kanssa taito jonka haluaisin osata..Kun vielä maalasin kehystämö otti aika kovat hinnat kehystämisestä..
    Mie teen vähän kaikenlaista ompelu,brodeeraus ja kortteilu pääasialliset harrasteet joihin aikaa riittää.tietty puutarhahommat kesällä kunnon mukaan ottaa aikansa.
    Olisikohan että Piian räpellysten kautta olen tänne eksynyt ihan ekaksi..Korteissa Magnoliat ,Keijut,enkelit ja Lily of the Valleyn leimasimet.Olen kyllä leimasin addisti...Hienoa lisää paljon uusias lukijoita sinulle.Ja rtervetulemast Bissen Buduaariin..http://vasemmalkadella.blogspot.com/terveisin :Bisse

    VastaaPoista
  28. Löysin tänne Uuden kuun aikaan -blogin kautta. Ompelen, enimmäkseen lapsille, joskus itselleni. Satunnaisesti neulon. Teen kortteja. Lisäksi askartelen lapsieni kanssa.

    Linkitän ja koko arpamäärällä tavoittelen noita korvakoruja.

    VastaaPoista
  29. Voi tavaton, en millään muista miten tänne aikanaan ensimmäistä kertaa löysin. Vakiovierailija ja innokas blogisi lukija olen ollut jo ties kuinka kauan. Lähentelen viittäkymmppiä, olen kahden jo aikuisen lapsen äiti, asustelen mieheni kanssa kahdestaan, talvet kaupungissa, kesät mökillä, olemme yksityisyrittäjiä. Harrastan kortteja, kesäisin fimoilua, jonkin verran koruja ja käsitöitä, lähinnä kutomista ja virkkausta. Ristipistoja (yhden säikeen töitä) tein aikanaan paljonkin, kun vielä näin. Nyt iän karttuessa, ei enää näkö riitä niin pikkutarkkaan työhön. Suuret onnittelut runsaasta kävijämäärästä. Salaa toivon onnettaren arpovan mulle pikkuisen pussukan.
    Ihania kesäpäiviä sinulle.

    VastaaPoista
  30. jaa-a, mistäköhän minä tänne aikaan löysin...varmaan ihan blogisurffailun kautta...mutta säännöllisesti kyllä ekan kerran jälkeen tullut takaisin. minä oon justiin kolmenkympin rajapyykin ohittanut neiti-ihminen joka juuri muutti takaisin "maalle" rakkaan avokkeensa sekä parin kultaisen noutajan kanssa. rakastan askartelua, melko lailla kaikki käy ja ihan kaikkea haluan koittaa. tällä hetkellä se nyt on lähimmäkseen korttiaskartelua ja jotain pientä tuunausta, parina iltana on taas tullut sytykeruusujakin kieputettua korillisen verran. =)
    fanttitaulua metsästäisin minä... =)

    VastaaPoista
  31. Hei!
    Olen kolmekymppinen sihteeri, aviomies ja kaksi basenjia. Harrastan kaikkea mahdollista kivaa: virkkaan, teen koruja ja kortteja, tuunailen. Tänne löysin ihan vaan Googlen avulla, kun etsin jotain ohjetta.

    VastaaPoista
  32. Heipä hei!
    Facen ihmeellisen maailman kautta päädyin tutkailemaan sivujasi ja käsitöitäsi.
    Itse olen höyrähtäny noihin koruiluihin ihan satasella. Niitä onki tullu jo harrastettuu useempi vuosi.

    VastaaPoista
  33. Moi! Olen kolmekymppinen käsitöiden harrastaja. Uusimpana innostuksena on ompelu, mutta neulon ja virkkaan myös. Teen myös joskus saippuaa ja kasvorasvaa. Tykkään erityisesti tuosta ruskeasta pussukasta missä on nalleja vuoressa. Muutkin palkinnot ovat hienoja. Blogiisi taisin löytää hakusanalla "ompelu" blogilistalta. Voin muistaa väärinkin.

    VastaaPoista
  34. Sateista tiistaita! Tämmösillä keleillä joutaa seikkailemaan täällä blogeissa;) En kyllä osaa sanoa mistä tänne löysin - jostain! Oon tämmönen ikinuori +60, harrastanut kaikenlaista käsillä tekemistä koko ikäni. Nykyisin tuo kortteilu on pääosassa;)
    Nuo korvikset ois minun makuun, ne on just mun väriset;D Linkitän blogiini ja korviksia onnettarelta toivon korviksia!

    VastaaPoista
  35. Blogilistalta joskus taisin tänne eksyä=)
    Itse maalaan ja piirrän paljon eläinten muotokuvia. Kaikkea on kiva kokeilla joten on tullut virkattua, neulottua, tehtyä kortteja ja koruja sekä ompelen myös (lähinnä koiralle takkeja ja kaulapantoja) Taulun kehystys olisi kyllä kiva osata niin voisi sitten kehystellä noita tekemiäni tauluja=)

    VastaaPoista
  36. No jihuu, Anna ;-D
    Postikorteille olis kovastikin käyttöä!

    VastaaPoista
  37. Ai jotain piti kertoa ;-D
    Enköhän helmetin foorumin kautta sut joskus löytänyt? Teen enimmäkseen koruja, mutta kaikkea on tullut kokeiltua ;-) Rakkaimpia käsitöitä historian hämäristä on olleet virkkaaminen ja silkkimaalaus.

    VastaaPoista
  38. En kyllä muista enää yhtään, miten olen tänne eksynyt, ehkä jonkun korublogin linkkilistan kautta..
    Teen lähestulkoon kaikenlaisia käsitöitä ja tuunauksia! Mutta etenkin olen innostunut amigurumien virkkaamisesta.

    VastaaPoista
  39. Heipäshei ja kiva kun järkkäilit tällaisen arvonnan. Ja tottahan toki onneksi olkoon noin huimasta sivunlatauksien määrästä.

    Itsellä käsillä tekeminen painottuu nykyään tuonne korttien väkertämiseen mutta ei ne sukkapuikotkaan täysin vieras esine ole :)

    Raapustelin myös pienen postauksen arvonnasta blogiini kera linkin tänne ja käytän mieluusti neljä ylimääräistä arvontalipuketta noihin ihaniin korvakoruihin :)

    VastaaPoista
  40. Korujen ja kakkukoristeiden kautta olen nyt innostunut korttiaskartelusta, enää en muista miten blogiisi törmäsin mutta äiti-korusi oli ensimäinen asia jonka blogistasi muistan. Minä ite: olen kohta 37-v kahden vilkkaan lapsosen äiti, vuorotöitä painan ja yövuoroissa kun ollaan yksinään, on aikaa harrastella kaikkea kivaa näperrystä. Linkitän arvontasi blogiini. www.blingjanam.vuodatus.net (jospa kerrankin tärppäisi) pussukkaan ja korviksiin arvat, 50-50 :-)

    VastaaPoista
  41. Hei! Löysin blogisi sytykeruusujen avulla jokin aika sitten. Itse pidän neulomisesta, välillä virkkailen ja yritän tuunailla vanhasta uutta.
    T: Anu
    www.sukkasukua.vuodatus.net

    VastaaPoista
  42. Löysin blogiisi silloin joskus niiden sytykeruusujen perässä, vissiin jonkun toisen blogin kautta.
    Ite väkerrän milloin mitäkin: neulon, virkkaan, askartelen, ompelen...Ikää on jo 30+, vaikkei aina siltä tunnukaan ;) Kotoa löytyy myös mies ja koiruus!

    VastaaPoista
  43. Kiva arvonta :)
    Oon Anski, 30 vee ja skräppään ja teen kortteja pääasiassa. Välillä tulee askarreltua muutakin, kuten koruja. Valokuvaus ja skräppäys ovat kuitenkin eniten se oma juttu!
    Tänne blogiin muistaakseni melko varmasti löysin joskus, kun olit kommentoinut jonkun toisen blogissa ja siitä tulin sitten linkin kautta tänne.

    Ja linkkasin blogiini! Ja arvat laitan kaikki noihin korviksiin, ne ovat aivan ihanat ja ihan mun oloiset :)

    VastaaPoista
  44. Arvontaan pitää ottaa osaa,jos vaikka arpaonni suosis:)
    Blogisi löytyi ensimmäisen kerran nettisurffailun yhteydessä parisen vuotta sitten.

    Oon koirahullu vapaa-ajan käsityöläinen, mm.ompelen, neulon, teen koruja jne. :)
    Ja yhden 19v.pojan äiti ja 3:n koiran pomo :)

    VastaaPoista
  45. muistelen löytäneeni blogiisi ystäväni kautta :).
    käsityöt on rakkain harrastukseni, mutta myös ammattini :). blogistani löytyy iso osa viime aikoina tekemiäni näpertelyjä.

    linkitin omaan blogiini, joten voisin ottaa neljä lisäarpaa korvakoruille :)

    VastaaPoista
  46. Onnittelut suuresta kävijämäärästä!
    Usein käyn täällä ihastelemassa tekemisiäsi, paljon ihania töitä teet. Itsekin harrastan neulomista ja Lankapirtin kautta tänne eka kerran eksyin.
    Palkinnot on ihania, joten osallistun innolla arvontaan.:)
    Mukavaa kesää sinulle!
    -Ritva-

    VastaaPoista
  47. Blogi näyttää kivalta, tutkailen tarkemmin heti kun vain kerkeän ^^ Tänne eksyin toisten blogien linkkien kautta ja taatusti palaan vielä!

    Käsityöt on mulle tapa rentoutua, näpertelyjä teen laidasta laitaan.

    VastaaPoista
  48. Hei, alkujaan löysin blogiisi KK:n kautta. Kortteja teen hiljakseen ja muuta mukavaa lapsieni kanssa. Jos olisi kunnon askartelutilat niin varmasti innostuisin enemmänkin tekemään.

    VastaaPoista
  49. Ja ilman muuta osallistun arvontaan :)Nuo pussukat on aika mukavan näköisiä ( ja niin tarpeellisia aina), kortteja en kyllä juurikaan ole harrastanut.Ne korut ovat tainneet viedä voiton:D

    VastaaPoista
  50. Onnittelut kävijämäärästä! Kauniita töitä sinulla onkin täällä, kyllä näitä kelpaa käydä katselemassa/ihastelemassa.

    Nimeni takaa löytyy oma blogini, jossa kortteilun tuotoksia. Toki osaan myös käyttää ompelukonetta ja saumuria sekä heilutella puikkoja.

    Tänne löysin jonkun toisen blogin kautta...

    Perusmäärällä arpoja mennään, tosin nuo korvikset olivat kyllä erittäin kauniit!

    VastaaPoista
  51. Neljällä arvalla mukana. :)
    Joten yksi arpa jokaiseen juttuun.

    Se miten löysin tänne ekaa kertaa, sitä en enään muista.
    Aikanaan tein paljon käsitöitä, mutta nykyään olen laiska tai sitten muuten vaan ei aika riitä.
    Korttijuttuja olen jonkin aikaa tehnyt. Johon omat lapset on jääneet myös koukkuun.
    Kalastus on näin kesäisin myös tosi tärkee harrastus. :)

    VastaaPoista
  52. Hei! Löysin tänne Nafisanin blogin kautta =) Itse teen pääasiassa koruja, välillä räpellän kortteja =).

    VastaaPoista
  53. Moi! Minä en kyllä muista miten tänne löysin... varmaan yksi blogi johti toiseen,joka johti kolmanteen ja... :) :) Olen 24v. opiskelija Kuopiosta, joka on nyt hurahtanut korttien tekoon ja muuhun tuunailuun. En ole koskaan ollut käsitöissä kouluarvosteluissa hyvä, esimerkiksi neulominen ja ompelu on aikamoisia hirvityksiä. Kuitenkin pikkutarkasta työskentelystä tykkään, jotenkin tuo korttihomma on siihen sopinut... :)

    Ylimääräiset arvat tahtoisin käyttää pussukkaan,koska olen ihan intona kaikkiin erilaisiin pussukoihin! Linkitän siis sivulleni :)

    VastaaPoista
  54. Heissan! jee arvonata \o/

    En enään edes muista miten ekaa kertaa eksyin blogiisi. Varmaan jotain surffailin ja jonkun toisen blogin kautta ehkäpä ._.

    Olen 25 vee opisekelen kultasepän alaa ja olen valmis pukuompelia. Lähinnä kaikki aika menee koulujuttuihin tai nyt kesällä työ vie liikaa aikaa ja tuntuu etten ole oiken kerennyt harrastamaan mitään. ASun atm Espoossa ja as u know jeeee Japaniin vaihtoon lähden ma syksyllä ^^

    VastaaPoista
  55. En osaa askarrella juuri mitään, mutta neulomisesta tykkään - "löysin" sen uudestaan monen vuoden tauon jälkeen.
    Blogilistalta löysin tänne kuin vahingossa...

    VastaaPoista
  56. Kiva arvonta, pakko ottaa taas osaa. Jos kävisi yhtä hyvä tuuri kuin kerran aiemminkin. Tuo pussukka on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  57. Onnittelut huimasta kävijämäärästä!
    Lukijaksesi tulin aikanaan jonkun toisen blogin kautta.
    Olen noin nelikymppinen viiden lapsen äiti, jolla on aina joku puuhasteluprojekti meneillään. Tällä hetkellä teen eniten kortteja.
    Laitan mainoksen blogiini, jos vaikka joku muukin myöhäinen vielä ehtisi mukaan :)
    Lisäarvat mieluusti korviksiin ja pussukoihin. Kiitos ihanasta arvonnasta!!

    VastaaPoista
  58. muistaakseni löysin tänne ihan vahingssa kun etsin uutta askartelublogia kun edellie lemppari lopetettiin.. mutta minä oon tällänen nuori askartelia (:

    VastaaPoista
  59. huippu arvonta, ilman mukana messissä ja onnea paljon!!

    VastaaPoista