Sivut

lauantai 9. huhtikuuta 2011

juhlan aika



Ihana ystävä täytti pyöreitä. Koska ikäkriisistä ei ollut tietoakaan, tuli korttiinkin tuollainen rennon rempseä (eikä yhtään ahdistunut) doodle-kuva, josta tiesin ystävän tykkäävän. Oikeastaan tein kortin vaan sopimaan tähän synttärilahjaan, jonka kehystelin kehystyskurssilla. Ollaan pariin kertaan puhuttu, kuinka tällä doodle-pupulla on samanlainen ilme kuin maanantai-aamuna ennen töihinlähtöä, joten taulusta tuli ihana motivaatiotaulu I <3 mondays -tekstillä. Toivottavasti se piristää ankeina aamuina kun töihinlähtö ei niin jaksa napata.

5 kommenttia:

  1. Hih, hauska kortti ja tosi hauska taulu! Katsoin eka että nuo valkoiseksi maalatut niitit ovat tabletteja, maanantain piristykseksi... Hauskasti keksitty ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kortti ja taulu! Ystäväsi oli varmaan onnellinen ne saadessaan!

    VastaaPoista
  3. Oi, mää tykkään molemmista! Ihanaa musta-valkoista, ihan huippu tuo pienenpieni pala kakkupaperia ;) Katoin kans, että taulussa on maanantaiaamun piristyspillereitä ;D

    VastaaPoista
  4. Kivasti natsaa mustavalkosuus! :) Ihana pari! :)

    VastaaPoista
  5. Haltiakummi: kiitos :D nyt kun sanoit, niin nuo valkoiset "ruuvithan" ovat ilmettyjä mielialapillereitä ;)

    Leonida: kiitos :) minäkin toivon että oli mieleen

    Pammu: kiitos paljon :D kakkupaperilla peitettiin sotkuja, mutta tosi kivasti se osui muuhun kokonaisuuteen :D ehkä olen alitajuntaisesti pistänyt tosiaan pillerijonon mukaan jos ei hilpeä kuva vielä piristä tarpeeksi ;)

    Santtu: isot kiitokset myös sinulle :)

    VastaaPoista