Sivut

torstai 7. huhtikuuta 2011

täysikuuAlkuvuoden hopeakurssin tuotoksista tämä on jäänyt esittelemättä. Kirjoittelin niin innolla näistä vesivaluista, että unohdin tämän harjoitusriipuksen ihan kokonaan. Riipuksessa on siis harjoiteltu kivenistutusta ja tarkemmin sanottuna viistehiotun kiven istutusta putkeen. Istukka on kiinnitetty vielä tuollaiseen kuperaan hopeakuppiin. Tämä kivenistutus olikin helpompi kuin mitä ajattelinkaan ja ihanan simppeli tehdä. Muuten koru ei sitten valmistunutkaan ihan niin kivuttomasti. Sain jotenkin tehtyä tuonne koveran kupin pohjalle naarmuja, jotka eivät lähteneet millään pois. Ratkaisuksi "naarmutinkin" pohjalle letkuporan timanttiterällä säteitä koko alueelle. Nyt pohja välkehtii nätisti valossa.

16 kommenttia:

 1. ...sitten sinä osaat vielä tällaistakin! Ihan mahtavan hieno!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset teille kaikille :)

  Akvamarin: kyllähän mun pitää vähän tämmöisiäkin osata, kun mulla on tavallaan näihin ihan koulutuskin. ei vaan ole kunnon hopeatöitä tullut tehtyä, kun ei kotosalla ole kaikkia tarvittavia välineitä ja siksi vähän on taidot ruosteessa.. toivottavasti tähän saadaan pian muutos :D

  VastaaPoista
 3. uuh ! siitäpä tuli hauska! tosi hyvännäkönen ja tykkään tosta "matatusta/naarmutetusta" pohjasta paaaljon enempi kun jos se olisi ollut esim kiiltävä ;) Hyvä ratkaisu siis :)

  VastaaPoista
 4. Rajaton: kiitos :D tiedätkö itsekin olen aikas tyytyväinen siihen, että piti naarmuja vähän "peitellä" noilla säteillä :D joskus voi niistä virheistä tullakin onnenkantamoisia..

  Amalia: kiitos <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunis! Nuo naarmutuksethan antaa vaan vähän elävyyttä :)

  VastaaPoista
 6. Voihan Anna, tää on upea, muuta en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 7. PaulaL: kiitos, totta puhut, tulee vähän tosiaan elävämpi pinta

  Niina: kiitos :D kyllä tuossa oli jo kehuja ihan tarpeeksi :)

  marjo: kiitos myös sinulle

  VastaaPoista