Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

turkoosi lehtiEsittelyyn taas yksi koru tällä samalla tutulla mallilla. Kuvat on taidettu ottaa vuoden pimeimpänä päivänä, kun jäivät noin sumuisiksi vaikka yritin niille tehdä vaikka mitä tuolla photarin puolella. Korussa lilaa ametistia, turkoosia amatsoniittia sekä balin hopeiset korunosat.Sen verran tämän korun tekemisestä inspiroiduin, että itsellekin saattaa tulla joku samantyylinen noista ametisteista.

6 kommenttia:

 1. Hei,

  Eksyin blogiisi ja voi miten ihania kortteja olet tehnyt, varastin monta ideaa ;) Sellaista kysyisin, että millaista liimaa käytät kortteja tehdessäsi?

  VastaaPoista
 2. heh, kiitos Noora, hyvä että inspiroiduit korteistani :D itse olen pikkuhiljaa luopunut liiman käytöstä korteissa. käytän sen sijaan paperien kiinnittämisessä kaksipuoleista teippiä. sen etuna on, että liima ei tursua mistään, ei jää paperin alle niitä liimakokkareita eivätkä paperit ryttäänny samalla tavoin kuin liimalla laittaessa.

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis koru, herkkä, yksinkertainen. Tuo lehti on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, loistava idea! Itse tein omiin häihin kutsut ja tavallisella paperiliimalla liimailin. Käyttämäni paperit olivat hieman paksumpia, mutta silti käpristelivät ja sitten kun niitä suoristi niin kupruilivat toisistaan irti. Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
 5. Niina:kiitos :) tuo lehti on kyllä nätti

  Noora: hyvä että olin avuksi, tosiaan liimapuikosta pitää annostella tositosivähän että ei käpristä varsinkaan ohuita papereita. ja irtoaminen on sitten vaarana myös. omia hermoja säästääkseni vaihdoin suosiolla tuohon kaksipuoleiseen teippiin :D

  Amalia: kiitos myös sinulle

  VastaaPoista