Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

mummon akkunallaViimeisin 3d-aiheinen kortti kuvastaa kesäisiä pelargonioita. Tästä tuli ehkä näistä neljästä kortista kaikista laimein, vai olenkohan vaan tottunut aika täyteen tungettuihin kortteihin. Koin kuitenkin ettei kiva kuva kaipaa paljoakaan ylimääräistä hörsötystä ympärilleen, ettei se jää niiden varjoon.Ja taas jännää yksityiskohtaa sivultapäin katsottuna.

11 kommenttia:

 1. Kauniita ovat kaikki 3-korttisi. Tämä ei minusta mitenkään häviä "sisaruksilleen". Suosikkini on raitapaperitaustainen lahjapino. Se paperi käy korttiin niin hyvin ja todella herkku.

  VastaaPoista
 2. Näähän on kivoja nämä tekemäsi 3d-kortit! Itsekään en aiemmin juuri pitänyt näistä, mutta nyt alan tykätä. :D

  VastaaPoista
 3. Sähän ny vallan oot innostunu näistä :) Ihan mahtavia ja tää on musta ehkä kaunein!

  VastaaPoista
 4. Rva Kepponen: kiitos, lahjapaketit ovat minunkin suosikkejani :D

  Annika: kiitos, niin minäkin olen alkanut tykätä. kai sitä kaikelle tulisi antaa mahdollisuus...

  Marika: kiitos myös sinulle. tosiaan vähän läksi lapasesta, mutta ostin noita kuvia kaksi arkkia. lähinnä noiden pakettien takia (molemmissa arkeissa oli paketit), mutta tuli sitten leikeltyä kaikki kuvat kerralla. ihana kuulla, että tästä tykkäät ehkä eniten, on se kiva kun makuja on monia :D

  VastaaPoista
 5. Oih, nuo sinun raitapaperisi ovat todella ihastuttavia, varsinkin tämä ihana "patjaraitapaperi". 3D tuo yleensä mieleen ne muutama vuosi sitten pinnalla olleet CD-kortit, ja siitä ehkäpä ne huonot vipat mitä "3D-kortti" monessa aiheuttaa. Nämä söpöset kuvat ja scandinaavisen tyylikkäät yhdistelmät nostavat huomattavasti 3D-korttien pisteitä.

  VastaaPoista
 6. kiitos Haltiakummi :) totta puhut, ehkä ne cd-kortit ovat minullekin aiheuttaneet 3d-ahdistusta. mikähän siinä cd:ssä on ylipäätänsä ollut ideana? onko sen peilipinnan ollut tarkoitus vielä korostaa kolmiuloitteisuutta.. hmm

  VastaaPoista
 7. Tämän kukka ihmisen sydän jäi pom, pom, pompottamaan tämän kortin nähtyään... IHANA!

  VastaaPoista
 8. Täällä yksi 3d-ahdistunut lisää :) Mutta täytyy kyllä sanoa, että näissä sun korteissa ne on tosi kauniita. Ja mun mielestä juurikin siksi kortit on kauniita, että ne on "laimeita" eikä täynnä kaikkea :)

  VastaaPoista
 9. kiitos myös teille Pioni ja Mai :)

  VastaaPoista
 10. Onpas taas todella kaunis yksinkertainen 3D. Tämä osoittaa, että turhaan sinne korttiin aina kaikkea tunkee (nimim. paha tapa välillä...) : )

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tanja. :) taitohan se on, että simppelillä saa kaunista. jotenkin vaan itsellä on se tunne, ettei ole korttiin panostanut tarpeeksi, jos ei se sisällä kaikkea mahdollista :D

  VastaaPoista