Sivut

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

ihanaa äitienpäivääÄidille juhlapäiväksi herkkä tilda-kuosinen kortti. Ihastun näiden papereiden kuvioihin kokoajan vain enemmän ja enemmän. Ainoana miinuspuolena mainitsisin papereiden kaksipuolisuuden. Tai siis kaksipuolisuus itsessään on hyvä idea, mutta kun toinen puoli on aivan erityylinen, niin korttiin on laitettava aina jonkinlainen tausta.Mummonkin kortti on tildaa. Lisukkeena metalliperhonen ja nauhaa.

Ihanaa äitienpäivää! <3

6 kommenttia:

 1. Tosi ihania kortteja! voi kun osaisin itekkin, joskus koittanu mutta ei niistä koskaan tule kauniiuta :D

  VastaaPoista
 2. kiitos Rajaton :) annan kyllä kaiken kunnian noille herkullisille papereille. kansiossa olevat ovat samaa värimaailmaa, joten suhteellisen helposti yhdisteltävissä. lisäksi nykyään on tarjolla vaikka mitä koristejuttuja, joten esimerkiksi piirrustustaitoa ei juurikaan tarvita. kokeilemaan vaan ;)

  VastaaPoista
 3. Todella sievät kortit! Älä nyt ihan kokonaan kunniaa papereille anna, kyllä siinä tarvitaan myös hyvää sunnittelutaitoakin :)
  Tilda-kuosit on kyllä aivan ihania, tosin itse en ole vielä uskaltanut hankkia niitä ollenkaan kun siinä on hyvin suuri mahdollisuus että sekin homma karkaa käsistä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kortit!! Tossa alemmassa on jotain niin Mummolamaista tunnelmaa <3

  VastaaPoista
 5. kiitos teille :)

  PaulaL: kyllä tosiaan kannattaa harkita tarkkaan lähteekö tuohon(kin) touhuun mukaan ;) mulla tuli ensin kankaat, sitten nuo paperit ja kohta varmana ompelen niitä ankkojakin. minkäs sille voi kun on hurahtamiseen taipuvainen.

  VastaaPoista