Sivut

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Creativeworld-suosikkeja: ruoste

Tammikuun messureissulla ihastuin myös johonkin, mistä en tiennyt niin välittävänikään. Messuilla näkyi nimittäin paljon ruostetta eri muodoissa. Kaikesta en tajunnut napsia kuviakaan, mutta tässä pienenpieni kuvapläjäys missä muodoissa ruoste oli messuilla näkyvissä.


Viva Decorin uudella ruostemaalilla oli tehty kaikenlaista useammallekin osastolle. Tarkemmin en maaliin tutustunut, mutta mallitöiden mukaan näyttäisi kivasti toimivan kaikenlaisille pinnoille. Varsinkin tuo alla oleva lyhdyn vanhennus oli kivasti minun makuun.


Joulumessujen puolella taas näkyi paljon tuotteita, jotka vaikuttivat aivan siltä, että ne olisi maalattu juuri tuolla yllä olevalla maalilla.


Tähdet ja sisustuskirjaimet näyttävät pitävän pintansa vielä tulevanakin jouluna. Tällä kertaa ruosteisina versioina.Varsinkin joulumessujen puolella ruosteista pintaa oli yhdistetty paljon metallinsävyihin, kuten vaikkapa metalliturkoosiin tai kupariin. Mielestäni tämä yhdistelmä toimi tosi kivasti. Harmi ettei kamerasta tosiaan löytynyt yhtään kuvia näistä yhdistelmistä, nämä kuvat olivat ainoita ruostekuvia joita oli tullut napsittua.

2 kommenttia:

  1. Mua rupesi heti inspiroimaan ruoste ja metalli. Ja turkoosi. Nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmittaa ettei mulla ollut yhtään metalliturkoosi-ruoste -kuvaa, mut se oli oikeesti niin makee yhdistelmä :D

      Poista