Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

ei pöllömpi suoritus eli pöllö-aiheiset yo-kortit

Minua pyydettiin tekemään yksi onnittelukortti tuoreelle ylioppilaalle. Toiveita ei paljoa ollut, ainoastaan haluttiin että kortissa käytettäisiin samaa värimaailmaa kuin mitä kutsukorttiin oli käytetty. Hopea ja fuksia päätyivät siis pääväreiksi (jotenkin nämä kaksi väriä päätyvät minulle yhä uudelleen ja uudelleen).

Pääosan korteista muodostaa tuo sizzixin hauskalla pöllö-stanssilla tehty tuore ylioppilas. Lakin mallin matkin sumeilematta, Pämppä oli tehnyt aiemmin pöllö-aiheisia yo-kortteja, jotka toimivat näidenkin esikuvina. Lakki on tehty kahdesta ovaalinmuotoisesta kartongista, nauhasta sekä akryylitimantista.


Kaksi korttiehdotusta tein telinekorteiksi, yhdestä tein ihan tavallisen kortin. En tiennyt tarkemmin millainen kortti oli toiveissa, joten tämän vuoksi innostuin kokeilemaan vähän erilaisia malleja. Nuo telinekorttien pohjat olivat valmiita korttipohjia, mutta nopeasti sellaisen taittelisi toki itsekin.


9 kommenttia:

 1. Oi joi, onpas ihania kortteja. Mulle tilaajana kelpais näistä ihan mikä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) punainen pöllö telinekorttina oli se, mikä matkaan lähti :)

   Poista
 2. Todella hienot ja siististi tehty kortit (minunkin lempivärit). Tässä minun vinkkini tämän vuoden onnittelukorttiin: http://lovedonedesign.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) nuo on kyllä niin toisiinsa sopivat värit, että niillä saa helposti kivaa jälkeä :)

   Poista
 3. Tosi kivat! Tekstikin oli niin osuva! ;)

  VastaaPoista