Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

kangaskassin tuunaus

Olen suosinut itsetekemiä kangaskasseja. Kauppakassina kulkee todella usein pieni Vallilan kankaasta tekemäni kassi, samoin käytössä on kankainen muovikassi-kauppakassi. Nämä molemmat ovat kuitenkin varsin tilaavieviä, tarvitsin  matkaan kassin, joka menee todella pieneen tilaan laukkuun.


Muistin nähneeni jossain (pinterestissä) kauppakassin, johon oli painettu musteläikkiä hieman samaan malliin kuin Rorschachin musteläikkätestissä. Musteen roiskiminen olikin varsin helppo ja nopea tapa koristella simppeli valkoinen kangaskassi.


Valitsin kassiksi vitivalkoisen kangaskassin johon roiskin kuvioita sekaisin mustalla kangasmaalilla. Simppelin ohjeen tekemiseen löydät esimerkiksi täältä.

Tämä(kin) projekti oli hauska, helppo ja nopea tehdä. Tekisi mieli maalata toinenkin, vaikkapa pinkkinä. Kai niitä musteläiskiä voi katsella missä värissä tahansa.

5 kommenttia:

 1. Suomenkielinen ohje löytyy ainakin täältä: http://www.eilentein.com/2014/01/mita-naet-tassa-kassissa.html

  Toi on kyllä kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, sieltähän se löytyy myös. En muistanut yhtään missä oli osunut silmään :D idea on kyllä hauska, ajaytelin tehdä samaan tyyliin koristetyynynpäällisetkin :D

   Poista
 2. Hyvä idea tuo musteläiskäkassi! Mitäs sinä näet siinä kuviossa?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihhii, en oo ihan varma mitä tässä näkyy, mutta töihin tein toisen ja siinä oli ihan selvästi moottoripyöräilevä klovni! :D mitä lie sekin kertoo minusta.. ;) tai no työkaveri sen ensin huomasi...

   Poista
 3. Kuluuko kangasmaali pois, vai pysyykö siis ihan hyvin kangaskasseissa, jos on kovallakin käytöllä?

  VastaaPoista