Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

oi joulupuu

Omien joulukorttien lisäksi tein vielä pyynnöstä hieman lisää. Tein 15 kortin sarjan, kaikki erilaisia mutta kuitenkin saman tyylisiä. Alla muutama esimerkki noista korteista.


Korttien pohjana siis joko punainen tai vihreä korttipohja. Oma silmä tykkää hieman enemmän tuosta punaisesta sen raikkauden takia, mutta vihreät taas ovat ehkä vähän rauhallisempia.


Jokaisessa kortissa alareunassa kulkee vaalea palkki, jossa jouluntoivotukset sekä satunnainen määrä kuusia. Nuo kuuset ovat muuten ihan tarroja, ja mielestäni aika kivoja sellaisia. Niitä piti ostaa itsellekin varastoon tulevia jouluja varten.


Kulmaan tietysti vielä vähän joulunpunaisia timantteja. Näistä korteista tuli kyllä niin minun maun mukaisia, ehkä vähän vielä kivempia kuin omat joulukorttini.4 kommenttia:

  1. Ihania! :) Juuri äsken tuli käytyä Lahden Sinellissä ja koitin näitä kuusitarroja sieltä metsästää, mutta taisivat olla loppu. :( Niitä ihania porotarroja ostin kyllä. Ei näyttänyt olevan verkkokaupassakaan noita. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Tiiu :) hih, porotarroja hamstrasin minäkin näiden lisäksi, vielä kun tietäis että milloin nuo kaikki ehtii käyttää...

      Poista