Sivut

torstai 20. syyskuuta 2012

kurpitsa

Koska viimeaikoina erilaisia juttuja on tullut tehtyä lähinnä noihin kesän juhliin, ei tämäkään esittelemäni koru ole poikkeus. Nämä viimeisimmät häät olivat jo ihan selkeästi syyshäät, tämän vuoksi pukuvalintakin oli jo syksyisempi. Löysin kesällä alennusmyynneistä mustan pidempihihaisen mekon jonka helmassa oli punaisella sekä oranssilla suuria kukkia.



Näin joku aika sitten Monkissa mustista puuhelmistä kasattu vähän kaulakäätymäisen korun. Harmittaa kun en napannut niistä kuvaa, mutta tämä kaulakoru syntyikin sitten ihan muistin varassa. Jotenkin näin syksystä kaipaa ihan valtavasti kirkkaita värejä. Oranssi onkin ihan suosikkejani.

16 kommenttia:

  1. Tää on minusta todella hieno. :) Tykkään ideasta ja väristä, molemmmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Nna :) noiden puuhelmien väri on kyllä ihan mahtavan syksyinen

      Poista
  2. Kaunis koru ja väri. Mulla aina kun on syksy niin katson kaikki oranssia... oranssia olisi se sitten vaatteet kengät tai laukut, mutta en ole vielä sellaisia hommannut. Ostin kyllä ensimmäiset vaalean ruskeat nilkkurit ja vielä korkoakin löytyy. Noh nehän käy vähän niin kun oranssista.T:) Koralli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon. mullekin syksyn aika on ihan lempparia vaatekaupoissa. mikään ei ole ihanampaa kuin kesän lällyvärien jälkeen ne ensimmäiset syysväriset vaatteet kauppojen rekeillä :D

      Poista
  3. Hei, niin upea koru, että pakko pinnata se pinterestiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos myös sinulle. tiedän niiiiin tunteen ;)

      Poista
  4. Pirteä, syksyinen vitamiinikoru! Ihan kuin pihlajanmarjoja!

    VastaaPoista
  5. Onpas kivan erilainen malli, ja tuo tosiaan mieleen ennemminkin pihlajanmarjat kuin isot kurmitsat :) Ois kiva nähdä miltä tämä näytti kaulassa mustan mekon kanssa, kuinka alas koru laskeutuu käytössä jne... Oikein ihana koru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon. vähän on tosiaan erilainen malli kuin ihan tavan puuhelmissä. katsotaan saanko jotain asiallisia kuvia noista häistä, josko vaikka naamakirjaan laittaisi...

      Poista
  6. Voi että osaakin olla ihana. Tuohan käy tilanteeseen kuin tilanteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vielä sinullekin Lennu :) sopiva arkeen ja juhlaan, todellakin.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. no niimpä :D pitää varmasti hankkia jo vihdoin joku älypuhelin, jossa kamera olisi vieläkin helpommin käden ulottuvilla :D kiitos paljon Hannele :)

      Poista
  8. ihanan syksyinen :)mut hei, eiks tulis kuvaa naisesta mekkoineen ja helmineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mä en oo ihan varma, että onko minusta sellaista kuvaa, mutta jos löytyy edustava niin saatanpa tähän postaukseen laittaa. en ole nimittäin vielä nähnyt noita hääkuvia... :)

      Poista