Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

värejä

Muistatko vielä tämän laatikon? Tein laatikosta säilytysrasian alkoholimusteille. Musteet ovatkin viihtyneet laatikossa vähän liiankin hyvin, niitä ei ole tullut juurikaan käytettyä. Viikonloppuna päätin kaivaa musteet vihdoin esille. Tajusin hyvin, mikseivät ne puhutelleet, eihän mustista korkeista edes erota musteiden värejä.


Teinkin rasian kanteen iloisenvärisen värikartan musteista, josko ne nyt inspiroisivat vähän paremmin luomaan kaikenlaista. Ainakin vähän jo pääsin alkuun niiden kanssa ja jotain tulikin roiskittua. Katsotaan missä vaiheessa on jotain valimista esiteltävänä.

6 kommenttia:

 1. jee jee, roiskimisia odotellen... =)
  tosi magee värikartta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D värikartasta tulikin tosi näpsäkkä ja heti se osoitti oivallisuutensa kun värittelin noilla musteilla leimakuvia. yritän kiireiltäni väsätä niistä jossain vaiheessa korttejakin. kun vaan ehtis, mulla on muuten paverpol-kokeilutkin tässä samanaikaisesti meneillään :D niistä tulee ehkä jotain to-del-la kivaa :D

   Poista
 2. Innolla odotan, mitä saat alkoholimusteilla aikaiseksi-itse kun olen niiden kanssa viime aikoina lätrännyt ja tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Miia :) tää ilta onkin mennyt niillä läträtessä, kivat käryt kämpässä ;) mä näinkin sun tuotoksia sun blogin puolella, siis wau :)

   Poista
 3. Löysin vasta blogisi,miten ihania ideoita ja tekemisiäsi käsitöitä se on täynnä!Mistä tuon mäyräkoirakankaan olet löytänyt mistä olit tehnyt kassin? Pakko saada siitä tyynyt :)

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Elina :) tervetuloa vaan uudelleenkin kurkkimaan. mäykkykangas on Sinellistä, tyynyt siitä olisi kyllä varmasti ihan superupeat :D

   Poista