Sivut

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

ilahdutus äitilleTällaiset kortit saivat merkkipäivänään äiti sekä mummo. Tälläkertaa ei ideaa kortteihin meinannut tulla millään, onneksi näin tämän kortin. Ajattelin ensin, että olen ihan törkeä kopioija, mutta näistähän tuli malliltaan ihan erilaiset. Jopa toisiinsa verrattuna, vaikka ovatkin keskenään tehty ihan samalla mallilla, huomasin vasta jälkeenpäin että sydämetkin on aseteltu melkein samoihin kohtiin, vaikka niitä molemmissa korteissa sommittelin kauan ja hartaasti.Molemmissa korteissa on käytetty yksiväristä taustaa, johon päälle sitten liimattu paperi. Muut koristeet on sommiteltu sopimaan sitten tämän paperin sävyihin. Sydämet leikkasin sydänleikkurilla ylijäämäpapereista, sattui onneksi olemaan kivasti sopivia sävyjä.

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit kortit sait tehtyä!

  VastaaPoista
 2. Hei tosi hienoi!!! Vitsi ku meitsin äiti ois digannut. Nyt joutui tyytyyn toiseen versioon pellemiljoonapössyhatusta. Kuule, mikä on sydänleikkuri?

  VastaaPoista
 3. Riikka ja Leonida: kiitos :D

  P-man: kiitos :D jos se pössyhattu on itsetehty, niin eiköhän sekin ilahduta yhtä lailla ;) hehheh. Sydänleikkuri on sellainen pieni kone, jolla nuo korteissa olevat sydämet on leikattu paperista irti. Eli paperi työnnetään sinne leikkuriin ja painetaan kahvasta, jolloin se kone leikkaa tuollaisen sydämen. Ei tarvi saksilla näprätä ja kuvioista tulee kaikista samanlaiset.

  VastaaPoista
 4. Ihanan tyylikkäät ja kauniit kortit :)

  VastaaPoista
 5. Mikä sydänleikkuri toi on? Tai mistä hankittu? Aivan ihana!

  Ja upeita luomuksia!!!

  VastaaPoista
 6. kiitos Marika :D tuon sydänleikkurin ostin vastikään Sinooperista. en muista minkä merkkinen oli (oisko ollut Panduron), mutta sellainen pieni ja punainen vehje oli :D mun mielestä tuo leikkaa tosi nätin mallisia sydämiä, tuollaisia laihoja :D

  VastaaPoista