Sivut

torstai 15. huhtikuuta 2010

the wall



Pari vuotta sitten sain Kotivinkin tilaajalahjana kivan kassin. Kyseessä oli pienehkö kauppakassi, joka on ajan saatossa osoittautunut juuri sopivan kokoiseksi kun käyn hakemassa kaupasta pienet ostokset. Mikään ei kuitenkaan poistanut sitä tosiasiaa, että kassi on armottoman ruman värinen. Kyseessä on vielä kääntökassi, mutta se ei pelasta tilannetta kun toinen puoli on ruskea ja toinen likaisen oranssi.



Uuden kassin hankkiminen on siis ollut to do -listalla jo ties kuinka kauan aikaa. Vanhasta kassista piirtelin kaavat ja uusia kasseja syntyi samalla pari kappaletta.



Uuden kassin kankaaksi oli pakko laittaa Vallila Interiorin The Wall. Kyseinen kangas on ehdoton suosikkini. Se sisältää tuhat yksityiskohtaa, enkä vaan pysty lopettamaan kuosin tuijottamista. Kun kangas tuli markkinoille, kuulin että kankaan suunnitelleet Tanja Orsjoki sekä Matleena Issakainen kokosivat Vallilan työntekijöiden taskuista ja kasseista erilaisia esineitä ja lappusia. Näistä he sitten kasasivat pinnan, jonka mukaan kangas painettiin. Ihana.



Laukun vuoritukseksi satuin löytämään Eurokankaasta The Walliin sopivan raitakankaan. Kokonaisuudesta tuli ihanan pirteä. Nyt kyllä kelpaa kipitellä taas kauppaan.

31 kommenttia:

  1. On tosiaan kiva ja tukevan näköinen. Ajattelin ensin että olet tehnyt jonkin "muovipussikollaasin" mutta valmis kangas, poikkeuksellisen hyvä.

    VastaaPoista
  2. Aika tyylikäs kauppakassi!

    VastaaPoista
  3. Hieno kangas, toden totta!
    -Aina kun sä ompelet jotain, huomaan, että mulle kans... Ehkä jo 'pian kohta hyvinkin äkkiä' pyyhin pölyt ompelukoneesta :-D

    VastaaPoista
  4. Jokke: kiitos :) kassi on tosiaan tukeva, molemmat kankaat kun olivat melko napakoita. muovipussikollaasi kuullostaisi hauskalta, laitetaan idea mieleen ;)

    merikukka: kiitos paljon :D

    Mags: ihana reaktio :D ompelukone esiin vaan ja huristelemaan. itse tykkään näistä vähän simppelimmistä ompeluista niin saa nopeammin valmistakin..

    VastaaPoista
  5. Jaahas, tuli asiaa kangaskauppaan... Tosi upea kassi! Mulle kans.

    VastaaPoista
  6. Kassi on kyllä ihan omistajansa näköinen! :) nyt kelpaa käydä lähikaupassa ja vähän kauempanakin..

    VastaaPoista
  7. Mirka: kiitos paljon :D

    Liisa: kiitti :D tuo the wall on kyllä tosiaan niin mun kangas. onneksi sitä tuli ostettua vähän isompi pala, joten pari metriä odottaa vielä kaapissa inspiraatiota..

    VastaaPoista
  8. Onpa mielenkiintoinen kangas, mee likes. Ja varsin kauniin kauppakassin teit siitä.

    VastaaPoista
  9. Wau, ihana! Tuo kangas on kyllä sen verran räikeä että kovin montaa muuta käyttöä noin värikkäälle kuosille en keksisi. Kauppakassiksi sen sijaan enemmän kuin täydellinen! :)

    VastaaPoista
  10. Aivan tosi mahtava kassi! Ihanat kuosit! =)

    VastaaPoista
  11. Amalia: kiitos :D

    Niina: kiitos :D totta, tuo kangas voi olla vähän liian ärtsy sisustukseen.. ehkä joku tyyny tai pari menis vielä, jos olisi muu sisustus yksiväristä... kauppakassiksi tosi hyvä kun ei näy tahratkaan

    kiitokset myös teille Riikka et Riikka ;)

    VastaaPoista
  12. Upeat kassit! Minäkin luulin ensin, että kyseessä on muovipussikollaasi, mutta eipäs olekaan. Hämäävän hienon kankaan ovat Vallilassa tehneet. Pitääkin mennä joku päivä tiirailemaan, löytyisikö kangasta vähän tänne meillekin :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana kassi !!!!!!! Tuo kuviointi on kyllä mahtava!!!!
    Jos tuossa olis pitkä sanka niin siitä tulisi ihana kesäkäsilaukku :)
    Minunkin tekisi mieleni tuollaista :)

    VastaaPoista
  14. Heips! Kiva kun tykkäsit kuvista. Unohdin kirjoittaa että ne on leimattu vedenkestävällä versafinella :)

    VastaaPoista
  15. Anna-Kaisa: kiitos. kangas taitaa tosiaan olla monia hämännyt, se on hauska ominaisuus. eiköhän tuota vielä kaupoista löydy, vaikka jo vähän vanhempaa mallistoa onkin.

    Marjo: kiitos :D kesäkassillekin olisi tarvetta, ehkä täytyy samalla kaavalla tehdä joku kiva rantatarvikkeille..

    Mira: kuvat oli mahtavia, kiva kun selvensit vielä musteen. pitänee ruveta värityspuuhiin pikimmiten..

    VastaaPoista
  16. No niin hämäsi minuakin tuo kangas!
    Tosi pitsakka kauppakassi, saa hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista
  17. On kyllä tosihyvännäkönen kassi ja nappivalinta toi kangas :D nyt voin koittaa bongailla näillänurkilla tollai kassia ;D käytetään kuitenni varmaan samaa "lähikauppaa" sikahintasta sellasta ;)

    VastaaPoista
  18. Päivikki: kiitos kiitos :D muakin tuo kankaan kuosi piristää tosi paljon aina.

    Rajaton: kyllä, lähimmästä ääs-marketista oon tuolla jo pari kertaa ostoksia raahaillut kotiinpäin, eli silmät tarkkana siis liikenteessä.. kiitos vielä kehuista ;)

    VastaaPoista
  19. Vautsi, tässä kassissa on sitä jotain ;-)

    VastaaPoista
  20. No onpas siinä kyllä kassi! HIENO! oispa kaikilla tommoset niin siinä maksulliset ja luontoa tuhoavat muovikassit kalpenis unholaan.

    VastaaPoista
  21. kiitos :D nyt on kassia jo sen verran käytettykin, että maksulliset muovipussit ovat kaapista huvenneet.. kohta on jo hätä että mihin ne roskat lykkäisi, kun ei ole enää roskapusseja :D

    VastaaPoista
  22. Hienot kassit, upea kangas! Oon kans ommellut viikolla pari kassia, juurikin samoin periaattein että jostain saadusta kassista mitat ja ompelukoneen ääreen :) Kankaita löytynyt kaapista, vuori vanhasta lakanasta ja sitä rataa! Mua on nimittäin alkanu ärsyttää se pussien ostaminen, eikä niitä laatikoitakaan jaksa olla koko ajan polttamas...

    VastaaPoista
  23. iso kiitos Heluna. kyllä jonkinlainen kauppakassi on hyvä olla. mua itseä ei niin paljon nypi ruokakaupasta pussien osto, kun niitä voi kuitenkin käyttää roskapusseina, mutta ne muista liikkeistä saadut pikkupussit ottaa päähän sitten sitäkin enemmän :D

    VastaaPoista
  24. Pakko täältä Vallilasta asti tulla kommentoimaan -hyvää työtä!

    Niille jotka eivät ole näin hyviä käsitöissä mainittakoon, että The Wallia myydään valmisverhona, tyynynpäällisenä ja valmiina kangaskassina. Se on tosin hieman syvempi ja siitä puutttu tuo kätevä sisätasku.

    Kokeilimme The Wallia myös sadetakin kuosina ja hyvin toimi. Sitä saa siis myös vahakankaana.

    Keep up the good work! Ja tervetuloa myös meidän Facebook-sivuille!

    Terveisin Henry / VallilaInterior

    VastaaPoista
  25. moikka Henry ja iso kiitos sinne Vallilaan. eihän tuosta mahtavasta kankaasta saa tehtyä kuin ihania käsitöitä :D kiva kun kerroit tuosta vahakankaastakin, sadetakki minulta vielä puuttuu, siihen tuo kuosi olisi mitä mainioin.

    VastaaPoista
  26. Oi WAUDE!!! Megamagee kassi!! Ymmärrän hyvin miksi ihastuit kankaaseen, upea!!! =)

    VastaaPoista
  27. Kiitos paljon SannaS :D tykkään tuosta kassista itsekin kokoajan enemmän ja enemmän. ja tuo kankaan kuviointi varmaan ihastuttaa monia kortintekijöitä, skräppäilijöitä ja muuten vaan kollaaseista innostuneita näpertelijöitä :D

    VastaaPoista
  28. Näyttää oikein hyvältä. Meillä on tuota Wall-kangasta koristetyynyinä ja tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
  29. kiitos :D muakin houkuttaisi tehdä tuosta tyynyt, mutta tällähetkellä asunto on jo muutenkin aika kirjava.. ehkä seuraavaan sisustukseen. ja ihanasta kankaastahan voi tehdä vaikka mitä :D

    VastaaPoista