Sivut

torstai 29. lokakuuta 2009

riviin järjesty!

Vaikken mikään kovin aktiivinen neuloja olekkaan, on erikokoisia puikkoja silti alkanut eri projektien jälkeen kertyä. Vihdoin ja viimein otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin puikoille kodin, jossa saavat olla rauhassa ja järjestyksessä.



Ihanan romanttinen kukkakangas on Eurokankaasta. Sisäpuolen vihreä ja vaaleanpunainen löytyvät molemmat myös päällikankaan kuosin värityksestä.



Kun sopivat puikot on valittu, pussi on mukava kiertää kokoon ja taas avata uudestaan kun uusi projekti alkaa.



Pussukka menee näin pieneen tilaan. Sopii hyvin vaikkapa lankakoriin.



Vallan ihanan ohjeen pussukalle löysin täältä. Pussukka oli mukava ommella ja ohjeet riittävän yksinkertaiset. Tässä en joutunut edes purkamaan yhtään. Noita kujia puikoille tein vähän liian harvaan, olisivat voineet olla vähän tiheämmässäkin. Toki puikkojakaan ei ole vielä niin valtavasti, joten mahtuvat kyllä pussiin. Jos varastot joskus niin valtaviksi karttuvat, on varmaan pussukkakin jo aika uusia.

6 kommenttia:

  1. ooo sä teit tän! hieno! arvaa montako kertaa minunkin on pitäny... kun ei saa aikaiseksi niin ei saa.

    VastaaPoista
  2. joo, mullakin toi linkki oli varmaan toista vuotta jo tuolla kirjanmerkeissä ja to do-listalla. joskus ei vaan saa aikaiseksi :D

    VastaaPoista
  3. Kivan näköinen pussi ja ennenkaikkea käytännöllinen!

    Taitaa päätyä munkin to-do:lle...

    VastaaPoista
  4. Moikka! Olen aina sanonut, että mulla ja varmaan kaikilla kädentaitoisilla on sama ongelma "Ideoita on liikaa ja aikaa kaiken toteuttamiseen on aivan liian vähän" ... niin ja sitten se raha! Mutta sehän onkin ikuisuuskysymys! Käyn päivittäin blogissasi, olen kahlannut vanhat postauksesi läpi ja innolla odotan uusia. Ihailen taitojasi ja niiden monimuotoisuutta! Tämäkin pussukka taitaa munkin kohdalla päästä niiden toteutettavien listalle, sekä edellisen postauksen sytyke-ruusut!!! IHANIA!!! P.S. Kendin; Heartbeat of the city on munkin yks lemppari biisejä. Kävin kuuntelemassa sen sun postauksen kautta... mun poika 5v. tuli sanomaan mulle... "äiti, ei saa laulaa!" NO, laulan risat punaisena taas sitten kun istun yksin autossa. Mukavaa seuraavaa viikkoa!!!

    VastaaPoista
  5. Nyt olen kokeillut antamaasi ohjetta niistä kananmunakennoruusuista...kivaa näpertämistä...kuva aikaansaannoksistani on blogissani.Kiitos vielä ohjeesta.t:Sitriini

    VastaaPoista
  6. Inka: kiitos. tuo on jo nyt osoittautunut oivaksi ja hyödylliseksi. eivätpähän ainakaan puikot töki kun lankakoppaa kaivelee :D

    Pioni: kiitos paljon :) tosiaan tuon saman olen huomannut, liikaa ideoita ja liian vähän aikaa. to do -lista vaan kasvaa kasvamistaan, kun netistä löytyy toinen toistaan iahanampia juttuja ja ohjeita. Hauskaa tulevaa viikkoa myös sinulle :)

    Sitriini: käynkin heti kurkkimassa mitä ihanuuksia olet saanut aikaan. :)

    VastaaPoista