Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2009

kevättä rinnassa

Viimepäivinä olen ollut kovinkin keväisellä tuulella. Koruissa tekisi mieli näpertää vain hempeitä värejä ja helmikauppojen sivuilla kuolailen taivaansinisiä ja kirsikankukkien punaisia helmiä. Kaikki bling herättää myös tämän harakan. Illalla television äärellä syntyivät seuraavat herkkikset. Korvakoruissa balin- ja sterlinghopeaa sekä makeanvedenhelmiä.Rupuiset ja söpöt keltaiset makeanvedenhelmet on solmittu helmisilkkiin. Lukkona balin hopeaa Intiasta.

11 kommenttia:

 1. Herranen aika millainen rannekoru! Tyrmäävän keltainen! Minä, joka en oikeastaan pidä keltaisesta olin heti myyty. :D Kevät! <3 Ja korvikset on ihanat myös!

  VastaaPoista
 2. kiitos inkku :D mullekin vieras väri keltainen on tänä keväänä muotoutunut jo vaikka miksi. niin sitä vaan mielipiteet muuttuu ihan huomaamatta.

  VastaaPoista
 3. Suloiset! Samoin edellisen postauksen sydänkorvakorut. Ja sitä edellisen saippuat... Ihania juttuja sinulla täällä :) .

  VastaaPoista
 4. kiitos heidi. ja kiitos. ja kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Näistä koruista voi aistia kevään tulon :) Todella sulosia!
  Kyllä tämä kevät on mystistä aikaa, itsekin olen alkanut katsella juurikin tuota keltaista väriä "sillä silmällä" vaikken siitä niin erityisemmin välitä..

  VastaaPoista
 6. Nuo korvikset on ihanat <3 Ja keltaisesta on pakko sanoa samaa kuin ylläkirjoittajatkin. Ei ole tuntunut hirveästi omalta (no omistan pari keltaista t-paitaa...) mutta niin sitä vaan aina välillä löytyy uusia värejä, mihin silmä alkaa tottua ja tykätä :) Ihanan aurinkoisen pirteä rannekoru!

  VastaaPoista
 7. kiitos <3

  kevät saa ihmeitä aikaan eikös vaan :D ja kivahan se on että siihen lempivärin rinnalle tulee muitakin värejä, ei käy niin yksitoikkoiseksi.

  VastaaPoista
 8. Ihanan värienergisiä helmiä. Tosi sievät ja oikein söpöset oli ne edelliset sydän korvikset.

  VastaaPoista
 9. Ihania kevään värejä! ja tykkään tosi paljon noista edellisen kirjoituksen sydänkorviksista :)

  VastaaPoista
 10. isot kiitokset Amalia ja Anu :)

  VastaaPoista
 11. Kauniin värisiä helmiä :) Tosi hienoja koruja.

  VastaaPoista