Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2009

uusi vuosi, uudet kujeet

Aloitetaanpa uusi vuosi yhdellä lempiasialla. Nimittäin nukkumisella. Torkut, päiväunet, aikainen nukkumaanmeno... mitä vielä. Untenmailla on hyvä olla lämpimät varpaat ja harvoin talvella nukunkaan ilman sukkia. Villasukat ovat ehkä kuitenkin liian raskaat, joten ihana ohje kärjestä aloitettaviin sukkiin oli mukava löytö. Sukat siis aloitetaan varpaiden kohdalta ja kantapäähän tulee sauma. Nämä sukat on tehty Novitan 7 veljestä polkasta. Hauska kuviointi ilman langanvaihtoa sopii tämmöiselle aloittelevalle neulojalle. Sukistakin tuli kivat, joten näitä tulee varmasti lisää eri väreissä.


Onhan sitä joululomalla tehty muutakin kuin laiskoteltu ja syöty suklaata. Lisää kuvia pistän, kunhan kuvailemaan ehdin.

Muoks. lisäsin linkin ohjeeseen :)

4 kommenttia:

 1. Jestas, miten suloiset! Mistä löysit ohjeen?

  VastaaPoista
 2. kiitos :) ohje on jostain blogista. laitan sen myöhemmin, kunhan vuodatuksen sivut ovat päivittyneet. en nimittäin aamulla päässyt sitä ohjetta katsomaan kun blogeihin ei pääse. tarkoitus on siis kyllä laittaa linkki tuohon tekstiin.

  VastaaPoista
 3. Oi ku nätit! Ja vaikuttaa tosi kivoilta tehdä!

  VastaaPoista
 4. kiitos. aika simppelit olivat tehdä ja nopeat myös. pari hankalaa kohtaa oli, aloitus (jännästi ne puikot meinaa putoilla kun jokaisella on vain sen 3 silmukkaa) ja tossun pituuden arviointi. nuokin ovat ehkä pikkaisen liian löysät, seuraavista teen lyhyemmät, mutta kyllä unisukkina menevät vallan hyvin :)

  VastaaPoista