Sivut

torstai 24. heinäkuuta 2014

kesäinen kaulakoru

Nyt on niin kuuma, ettei käsityörintamalla jaksa tehdä mitään vaativampaa kuin pujotella helmiä nauhaan. Persikanvärinen toppi kaipasi ehdottomasti kesäistä kaulakorua, joten sellainen tuli tehtyä.

Laitoin kaulakoruun toisiinsa sointuvia isoja puuhelmiä. Yhden helmen halkaisija on varmasti ainakin 20mm. Nauhaksi tällä kertaa satiininauhaa. Värimaailma on persikkainen, alan päästä tähän trendiin mukaan vihdoinkin.


Pituutta korulla on sen verran, ettei lukkoa tarvita (eikä rusettia avata) vaan koru sujahtaa pään yli. 


Pst. Lopuksi kerron teille salaisuuden, mitä olen puuhaillut tässä viime viikot. Nimittäin uutta blogia. Annan aarteet on saanut vapaasti rönsyillä eri käsityömuotojen ympärillä, mutta enää enempää en ole sen aihepiiriä halunnut lähteä levittämään. Sen sijaan tarve on ollut valokuvailla ja tallentaa myös muuta elämää. Siksi päätin tehdä uuden blogin, Annan kotona. Se ei ole sisustusblogi. Ei tyyliblogi, ei leivontablogi. Se on pieni blogi siitä, mitä tapahtuu kotona sekä vähän kodin ulkopuolellakin. Tavataan ystäviä, reissataan, laiskotellaan, ahkeroidaan, harrastetaan, kokataan, leivotaan, sisustetaan, remontoidaan. Kaikesta tästä tai ei mistään, vaan ihan jostain muusta kertoo Annan kotona. Käy tutustumassa blogiin ja jos se vaikuttaa sellaisesta, mistä tykkäät, jää lukijaksi ja lähde mukaan seikkailuun. Kommentteja ja tervehdyksiä otetaan vastaan, samoin olisi mukava kuulla mistä haluat lukea. Toivottavasti tuostakin blogista tulee tunnelmaltaan yhtä ihana kuin tästä (enkä tällä nyt tarkoita omia juttujani vaan teitä lukijoita, teidän ihania ja kannustavia kommentteja sekä lämmintä mukanaoloa). Tätä blogia en ole jättämässä missään tapauksessa, vaan tarkoitus olisi enemmänkin se että nämä kaksi blogia tukisivat toisiaan.

6 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja yksinkertainen, ja vähällä vaivalla. Sulla on kyllä todella upeita ideoita!

    PSSST, onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja juurikin puseroon sopiva.

    Ei tahdo kuumalla jaksaa, vaikka nyt olisi aikaa. Paitsi, että ei olekaan, kun kaikkea ulkopuuhaa kyllä keksii.

    VastaaPoista