Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

teille kahdelle

Sain kesällä haasteellisemman tehtävän, minua pyydettiin tekemään tunnelmaltaan vanhahtava hääkortti. Sävyt kortissa saisivat olla jotain maanläheistä ja tunnelma muutenkin vintage-henkinen. Sain kuulla, että morsiamen ammatti olisi jotain entisöintiä ja muistin heti että jossain kätköissä minulla on tuota mahtavaa paperia, jossa on vanhanaikaisia tuoleja. Oikeastaan koko kortin värimaailma lähtikin sitten siitä ja kun paperin sain valittua niin loput asiat kortissa löysivät vähän kuin itsestään paikalleen.Tässä kortissa alkaa jo vähän olla sitä koristerykelmä-yritelmää, jota haluaisin taidokkaasti osata tehdä. Vielä kyllä vaatii enemmän harjottelua ja pakko myöntää, myös isomman koristevaraston josta olisi mahdollista valita aina ne sopivimmat.

15 kommenttia:

 1. kiitokset teille Riikka ja Nannukka :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. On varmasti parille mieluinen :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis. Kiva vaihtoehto hempeille pastellikorteille :)

  VastaaPoista
 4. Aava: kiitos. itseasiassa kuulin jo vastaanottajalta, että oli pitänyt kovasti <3

  Jenni: kiitos paljon myös sinulle. joo, tosiaan vähän erilaisilla väreilläkin saa ihan kelpo kortteja häihin :D

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia vaan todella hienosta kortista!! Päihittää mennentullen kaupan valmiskortit...:D ihmettelin aluksi, että onpas ystävä löytänyt todella osuvan hääkortin, kunnes kuulin, että sehän oli oikein meille vartavasten teetetty...;)

  Toivoo Morsian

  VastaaPoista
 6. juu, aika tarkan ohjeistuksen sain korttiin ja mahtava kuulla että osui vielä ihan nappiin. kiitos kehuista ja onnittelut vielä täältäkin hääparille :)

  VastaaPoista
 7. Upea kortti ja koristerykelmä on taidokkaasti esillä, mutta älä kuitenkaan hirveästi innostu noista rykelmistä. Niitä näkee kaikkialla. Minä käyn täällä lepuuttamassa silmiäni taidokkaan yksinkertaisten korttiesi äärellä, joita valmistat kunnioittaen kauniita papereita ja keksimällä aina jonkun kivan jujun. Se se vasta vaativaa onkin ja siinä sinä olet hyvä.

  VastaaPoista
 8. Akvamarin: kiitos :)

  Saila: iso kiitos myös sinulle :) saitkin minut ajattelemaan ihan näin aamutuimaan ;) voisikohan olla niin, että kun noita koristerykelmiä tosiaan näkee aika monessa blogissa, niin itsellekin on tullut tunne että kortit vaativat sellaisen ollakseen upeita :D tai ehkä enemmänkin minusta saattaa joskus tuntuu siltä, että jos kortti on yksinkertainen, ei sen valmistumisen eteen ole nähty tarpeeksi vaivaa... :) täytyykin tarkistella omia ajatuksia ja motiiveja niiden takana, kiva kun herättelit ;)

  VastaaPoista
 9. Tämä kortti on kyllä tosi upea! Saajat varmasti tykkäsivät. Kaunis!

  Mutta ei koristerykelmiä tarvita korttiin, jotta siitä tulisi upea... Sulla on kaikki kortit upeita, vaikket ole näitä rykelmiä niin harrastanutkaan!

  VastaaPoista
 10. Kortti on upea, todella onnistunut! Ihanasti olet saanut mukaan romanttista vintage henkeä : )

  VastaaPoista
 11. Leonida: kiitos paljon. ehkä se oma tyyli on vaan itselle vähän liian "tuttu" niin sitä ei osaa arvostaa niin paljoa kuin niitä tekniikoita, joita ei itse hallitse :D

  Isot kiitokset myös teille taru76 ja SannaS :)

  VastaaPoista