Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2009

voittajat

Noniin, en malttanut odotella aamuun vaan arvoin voittajat jo nyt, kun kerran arvonta päättyi tuossa keskiyöllä. Arvonnan suoritin lappuja kipossa -tekniikalla. Ne, jotka olivat selkeästi maininneet jommankumman palkinnon haluavat, osallistuivat vain siihen arvontaan, mutta ne jotka olivat suorasti tai vähemmän suorasti ilmaisseet halunsa molempiin palkintoihin, osallistuivat toki molempiin arvontoihin. Palkinnon yksi voitti Mari ja palkinto kaksi taas suuntaa Miia-Rebekan luo. Onnea teille molemmille. Laitattehan yhteystietonne minulle sähköpostilla, niin saan paketit matkaan :)

Oli mukava lukea, että suurin osa pitää tämän blogin monipuolisuudesta ja rönsyilevyydestä. Korupuolella pitäisi toki ryhdistäytyä, mutta mistäs tässä repisi vuorokauteen lisää tunteja, kun nytkin tuntuu ettei aika riitä.

Sain kommenteistanne paljon uusia juttuvinkkejä.

Romulus; Jokatyypin kaavakirja on tuolla hyllyssä vielä. Lupaan kaivaa sen esiin vuoden vaihteen jälkeen. Katsotaan mitä sitten syntyy.

Minea: Postaus noista pieleen menneistä käsityökohtauksista olisikin hauska idea. Rupean keräilemään kuvia epäonnistuneista (kyllä vain, niitäkin syntyy) tapauksista ja julkaisen niitä sitten isomman määrän kerralla. Iik, pelottaa jo valmiiksi.

Kutistemuovia ja neulahuovutusta yritän taas testailla. Neulahuovuttamalla ei olekkaan syntynyt kuin tämä. Jotenkin se tuntuu vähän vieraammalta tekniikalta, mutta eiköhän sekin oteta jossain vaiheessa haltuun ;)

Ja korupuolelta yritän kehitellä jotain tekniikka-postausta asap (älkää kyllästykö odottamaan). Tuolla kommenttipuolella onkin jo aiemminkin ollut juttua, että jotain aloittelijan pakettiakin voisi kasailla. Ohjeita tykkäisin tehdä, harmi vaan että kamera, jolla napsin blogikuvat, ei ole kovinkaan hyvä lähikuvissa. Siksi varsinkin koruohjeet saattavat olla haasteellisemmat toteuttaa. Mutta katsotaan katsotaan.

Ja kiitos ihanista linkkivinkeistä. Sieltähän löytyi vaikka mitä uusia tuttavuuksia. Niihinkin tutustun paremmalla ajalla oikein kunnolla (ja sitä parempaa aikaahan tässä tuntuu olevan, kun kokoajan kehittää jotain tekemistä, ettei tarvisi alkaa pakertamaan opinnäytetyön parissa).

6 kommenttia:

 1. Kyllähän sitä arvontaa jo tulikin odotettua innolla jos vaikka onni potkaisis! Ajattelin näin yön pimeinä tunteina käydä taas "varmuuden vuoksi" kurkkamassa olisitko valvonut myöhään.... Olithan sinä! Ihanat palkinnot olit tehnyt... mahtaa paketin saajat olla onnellisia! Uusia postauksia odotellassa :)

  VastaaPoista
 2. Heh, minäkun olen niin iltavirkku (ja aamuntorkku, tottakai), niin eihän sitä malttanut jättää seuraavalle päivälle. Harmi, ettei onnetar tälläkertaa suosinut :( Toivottavasti paketin saajat tosiaan ilahtuvat. Itselle tuli ainakin kiva mieli arpajaisia järkätessä. Pitää keksiä uudelleenkin jotain kivaa, kunhan saa jonkun "tekosyyn". Tai no eihän siihen välttämättä mitään sellaista edes tarvita...

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa! Voiko parempaa tuuria sattuakaan! Jotakin näin positiivista ja mukavaa tarvittiinkin. Tällä hetkellä on muuten aika ikävä tilanne ja joutuu vääntämään tosi paljon vaikeiden asioiden kanssa. Kiitos Anna tuhannesti!

  VastaaPoista
 4. Mari: kiva että osui sitten oikeaan osoitteeseen ;) paketti lähtee postiin huomenna. tsemppiä sinulle vaikeiden asioiden kohtaamiseen ja ihanaa joulun odotusta.

  Miia-Rebekan yhteystietoja vielä odottelen!

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle sähköpostia :)
  Kiitos paljon arvonnasta ja oli mukava yllätys voittaa :)

  VastaaPoista
 6. kiitos ;) olinkin tästä juuri kaupunkiin päin lähdössä, ehti tuo pakettikin sitten samaan reissuun. toivottavasti kotiutuu ennen viikonloppua :D

  VastaaPoista