Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2009

Ga-ga-ooh-la-la!Tykkään ihan kympillä heijastimista. Niitä ei vaan ole koskaan liikaa (vai mikä oikeastaan on se määrä minkä niitä voi pitää yllään näyttämättä joulukuuselta?). Nämä heijastimet sai vaikutteita monesta jutusta. Paljeteista, jotka ovat nyt niin pinnalla, Riikan mahtavasta heijastinrintakorusta sekä Lady Gagan uusimmasta, tämän hetken parhaasta kappaleesta (se oli pakko saada linkittää tähän postaukseen kun on vaan niiin hyvä). Ovathan nämä aika överit, mutta omalla tavallaan hauskat. Katotaan miten taas pokka riittää.Molemmissa keskellä heijastinkankaalla päällystetty puunappi, valkoinen on paksua tukikangashuopaa ja lisänä vetoketjua sovelletusti.

Ps. vielä vähän aikaa osallistua arvontaan...

12 kommenttia:

 1. ihan mieletön tuo heijastin - sen ei arvaisi aivan heti olevan kyseisen lainen otus :D tuollaiset käyttöä voisin minäkin harkita :>

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Mulla katos kaikki viime talven heijastimet jonnekin.. Varmaan vielä kiinni paksuissa takeissa kellarissa..;) Pitäis varmaan askarrella jotain tilalle! (Tai käydä siellä kellarissa hakemassa ne vanhat..)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja, kyllä tuollaisen kanssa kelpaisi kulkea kenen vaan:)

  VastaaPoista
 4. milaina: kiitos :D mun mielestä on kiva, että heijastinta ei ihan heti tunnista heijastimeksi. nykyään on myynnissä paljon myös sellaisia, joissa on käytetty esim. mustaa heijastinkangasta josta ei kyllä millään arvaa että heijastaisi.

  Riikka: kiitos :) aina voi tehdä uusia. on sitten enenmmän varaa valita että minkä laittaa.

  Julia: kiitos myös sinulle kehuista :D

  VastaaPoista
 5. Hei, selailin vähän blogiasi ja törmäsin noihin sytykeruusuihin ja niiden ohjeeseenkin. Yksi juttu jäi kuitenkin mietityttämään, mihin ihmeeseen noita käytetään??? Pitkää asiaa pohtineena en keksinyt vieläkään :DD

  VastaaPoista
 6. Kivoja heijastimia!
  Ja ovelasti käytetty tuota vetskaria :D

  VastaaPoista
 7. mmimosa_: nuo sytykeruusut on tarkoitettu takansytykkeiksi sytykepalojen sijaan. steariini palaa pidemmän aikaa ja sytyttää näin puutkin helpommin :)

  Riikka ja Päivi: kiitos teille :)

  VastaaPoista
 8. Todella hienoja heijastimia! Vetoketju on hauska ja ovela lisä :)

  VastaaPoista
 9. On muuten tosi hauskoja heijastamia, ja mistä keksitkin käyttää tota vetoketjua?!?!! Näyttää niin hauskalta! Minunkin mielestä heijastin on hieno juttu, mutta nuohan on tosi hienoja, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Haltiakummi :) tuon ylemmän heijastimen muoto tuli tosiaan tuosta linkissä olleesta Riikan tekemästä heijastimesta. Vetoketju oli pyörinyt pöydälläni kauan ja olin halunnut sen johonkin käyttää, tähänhän se istui sitten kuin nenä päähän :D

  VastaaPoista