Sivut

torstai 30. syyskuuta 2010

kaks vee

Huijui, aika menee ihan hurjan nopeasti. Vastahan aloittelin tämän blogin pitoa ja nyt siitä on jo kaksi vuotta. En olisi ikinä uskonut kuinka antoisaa tämä voi olla, blogin kautta olen saanut uusia tuttuja ja kannustusta jatkaa käsityöharrastuksiani. Kävijöitä on ollut jo yli 60 000, blogilistan kautta blogia seuraa yli sata, kuin myös bloggerin avulla. Synttäreiden (ja kaikkien näiden muiden) kunniaksi siis on arvonnan aika. Palkintona tällä kertaa jotain sellaista, mistä tykättiin jo aiemmin tänä vuonna.Eli palkintona siis kauppakassi ja kukkaro, molemmat tehty herkullisesta Vallilan The Wall -kankaasta. Kassi on juuri sopiva pikkuostosten tekoon, ja ainakin itselle osoittautunut korvaamattomaksi kauppareissuilla. Arvontaan voit osallistua vastaamalla vain kommenttikenttään seuraavaan kysymykseen:

Millaisia käsitöitä haluaisit nähdä Annan Aarteissa tulevaisuudessa?

Vastaamalla kysymykseen saat yhden arvan. Toisen voit saada mainitsemalla arvonnasta omassa blogissasi, kolmannen liittymällä lukijakseni ja neljäs arpa on mahdollista saada "tykkäämällä" Annan Aarteista Facebookissa. Kerrothan kommentissasi kuinka monella lipukkeella olet mukana. Anonyymit laittakaa mukaan myös sähköpostiosoitteenne, niin tavoitan jos onni on myötä.

Kilpailu päättyy 10.10. kello 24. Siihen asti siis kaikille onnea arvontaan.

68 kommenttia:

 1. Hep, ja hep! eli kaksi lipuketta tänne päin, kiitos. Tilaan sun blogia syötteenlukijaan, ja korttejasi tykkään katsella. Ne on itellä päällimmäisenä pinossa nyt ja siis kiinnostavat eniten, ja niitten perässä tänne alun perinkin löysin. En tietenkään mene pikakelauksella muitakaan kädentaitojasi ohittamaan, mutta kuitenkin, siis kortit. Onnea kaksivuotiaan johdosta ja hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Onnea uhmaikäiselle ;) Kolmella lipukkeella mukana! En ihan varmaksi uskalla sanoa bloggaanko tällä välin, siksi vain kolmella. Ja kaikki käsityöt kiinnostavat, ihan laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut blogillesi!
  Sinulla on mielenkiintoisia koruja ja niitä olisi kiva nähdä enemmänkin. Itse en kyllä VIELÄ värkkää koruja, mutta kipinää tässä sytyttelen...(Oma alani on neuleet)

  VastaaPoista
 4. Tahtoisin kovasti nähdä noita sun ihania pussukoita lisää. Niistä jotkut ovat olleet todella herkkuja.

  Ja sitten ne muut arvat, olen lukijasi, tykkään facebookissa ja linkitän kassikuvasi blogini reunaan. Eli montakos siitä sitten tulee 3 vai 4.

  VastaaPoista
 5. Onnea kaksivuotiaalle! Osallistun yhdellä arvalla.
  Korvikset on kivoja ja kaikenlaiset kassit ja pussukat myös. :)

  VastaaPoista
 6. Kahden arvan voimin mukana! (facebook-tykkäys siis toisena!) :-)
  Kaikki askartelu laidasta laitaan, on ihana ihastella muiden luomia luovia luovuuksia, varsinkin jos itsellä on "jumitus" päällä! ;-)

  VastaaPoista
 7. Onnea kauniille ja innostavalle blogille! Osallistun kahdella arvalla mukaan.
  Pidän blogisi vaihtelevuudesta, joten jatkossakin kaikki uudet ideat otan mielenkiinnolla vastaan.

  VastaaPoista
 8. Olen aivan villinä sun kasseihin ja pussukoihin!! Koska en lähiaikoina ehdi edes ajatella ompelevani, toivon kiihkeästi, että yksi arpa riittää...
  Toivoisin, että esittelisit vaikkapa ompelemiasi kodintekstiilejä? Aina vaan lisää pussukoita myös!!
  Ja onnea, Anna, 2-vuotiaalle :-D

  VastaaPoista
 9. ONNEA kaks veelle!!
  Sä oot niin monipuolinen, et sulta onnistuu vaikka mikä. Neulonta on tainnut nyt olla vähissä, niitäkin töitä ois kiva nähdä...pussukat ym. ompelukset, kortit...kaikki Annan työt kiinnostaa ;D

  Mulle siis 3 arpaa, olen lukija ja mainitsen arvonnastasi blogissani.

  VastaaPoista
 10. Neuleet ja virkkaus kiinnostaisi täälläkin päin. Ompelukset ovat olleet todella hienoja, samoin korut. :)

  Ja yksi lipuke vain. :)

  VastaaPoista
 11. Blogisi monipuolisuus viehättää minua. Haluaisin tulevaisuudessakin lukea sellaisista käsitöistä, jotka itseäsi kiinnostavat, sillä ne välittävät aitoa innostusta tänne lukijoillekin :)

  VastaaPoista
 12. ..jatkoa edelliseen. Siis kahdella arvalla olen mukana :)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut kaksi vuotiaalle! Tykkään kans monipuolisuudesta, mutta heitänpä haasteeksi: ompeluksia ja helmiä samassa paketissa :)

  VastaaPoista
 14. Brodeerauksien kokeilemista esim. pussukoissa ja nättejä lasten koruja ym.

  -hleppane@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Aloin alunperin korutaitojasi seuraamaan mutta kaikki käsityösi, korut ja kortit ovat vallan ihania ja innostavia :) Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 16. Korut kiinnostaa minuakin kovasti koska niitä jopa minä osaan jotenkin tehdä...
  Kahdella mukana..

  Pia
  pia1972 at jippii.fi

  VastaaPoista
 17. Onnea blogille, ja monia vuosia lisää! :)

  Kahdella arvalla olisin mukana.

  Korut ja pussukat kiinnostaa, n eon ollu tosi nättejä täällä:)

  VastaaPoista
 18. Kolmella.

  Iloiset synttärionnittelut 2v taaperolle! :)
  Itse löysin tänne aikoinaan hauskojen heijastimien myötä. Olen ihastunut kaikkiin itsetehtyihin juttuihin, varsinkin kun niissä hyödynnetään kierrättämistä. Odotan innolla kuvia sulattamalla tehdyistä lasitöistä! :)

  VastaaPoista
 19. Onnea! Kaikenlaiset askartelut ja käsityöt kiinnostavat, myös tuunaus ja muut kierrätys. Kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 20. Onnea paljon kaksivuotiaalle. :)
  Minä jäin koukkuun heti, kun näin ihanan pihlajanmarjapallon. Aarteita kerta kaikkiaan löytyi joka puolelta tätä blogia ja täytyy sanoa, että tällaisena blogi on aivan mainio. Pienet yllättävät ideat on hieno juttu.

  VastaaPoista
 21. Onnitteluja! Tykkään blogisi monipuolisuudesta. Itselläkin kun kiinnostuksen kohteen on levällään niin on kiva seurata saman henkistä blogia :D Vastaus siis on että kaikenlaista! Kaiketi sitten siis kahdella arvalla mukana, kun facebookissakin fanitan :D

  VastaaPoista
 22. Heippa.

  Mä tällä ainokaisella arvallani toivon muutaman edellisen tavoin lisää pussukoita ja kukkaroita nähtäville! Lisäksi olisi huippua saada joskus sellaset tosi yksityiskohtaiset ohjeet johonkin sun pussukkaan tms, niin voisi itsekin koittaa.

  ansku2308@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnea kaksivuotiaalle blogille! Mielestäni olet löytänyt inspiroivan linjan, joten suuria toivomuksia sisällön suhteen ei ole. Koska olen itse kiinnostuneempi ompelupuolesta ja koruasioista, toivoisin niitä enemmän. :)

  Olen mukana tällä yhdellä äänellä.

  VastaaPoista
 24. Mitenkäs olis jotkut kudotut (neuolotut) jutut, teetkö niitä? Kaikenlaiset ompelukset kiinnostaa aina, ja kortit ja kaikki :)
  Neljällä mukana, vastasin kysymykseen, olen lukija, mainostan blogissani ja tykkään facebookissa. Kaikilla pitää yrittää :)

  VastaaPoista
 25. Onnea Annalle täältäki! Tykkään erityisesti sun pussukoista ja korteista, koruja unohtamatta.Ja fanitan sua facebookissa, joten kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 26. Onnea blogille ja blogistille ;)

  Minulle kelpaa kaikki käsityöt mitä keksitkin esitellä, mutta kortit ovat mieluisimpia, niistä kun usein saa inspistä omaan näpertelyyn.

  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 27. Onnea! Osallistun 1:llä. Haluan ehdottomasti nähdä lisää näitä ihania korujasi! Ja ompelukset kiinnostavat myös kovasti =)

  VastaaPoista
 28. Onnea 2 -vuotiaalle :) ihanania asioita täällä esitteletkin :).

  Ja minähän olen ahneesti mukana neljällä arvalla :) maximoidaan voittomahdollisuudet ;D

  Mutta, että mitä... hmmm... minusta tarjonta on ollunna vallan hyvää nytkin! Korut on ihania, mutta ompelujututkin kiinnostavat, varsinkin kun ei ite ossaa :)... ja kortit :) ne on ihania!

  Jatka samaan tahtiin vaan :)

  VastaaPoista
 29. 2 arpaa

  hyvät on valikoimat nytkin..

  x_unrated@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Yksi arpa kiitos! Koruja on kiva katsella, tyylisi on hieno ja tyylikäs, tykkään kovasti. -Tuula- t-u-u-l-a@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Paljon onnea kaksivuotiaalle!

  Eniten mieleen ovat korut ja kortit.

  Linkitys tapahtuu huomenna, joten totaali taitaa olla kolme arpaa sitten :)

  VastaaPoista
 32. Heips!
  Kaikista sun postauksista oon tykännyt, mutta sanotaan nyt sit vaikka, et eniten korut ja kortit kiinnostaa! Kahdella arvalla mukana..

  VastaaPoista
 33. Onnea kivalle blogillesi! Mielelläni osallistun arvontaan, seuraan blogiasi Blogilistan kautta.
  Kaikki käsityöt toki kiinnostaa, mutta eniten ehkä korut.

  VastaaPoista
 34. Löysin blogisi n. vuosi sitten. Etsin silloin ohjetta sytykeruusujen valmistamiseen. Nyt niitä meillä tekevät jo kaikki suvun naiset. Kiitos hyvästä ohjeesta! Olen ilahduttanut kauniilla ruusuilla useita ystäviäni ja itsekin ehdin kesällä takkaa ruusuilla sytyttämään. Sinulla on hieno, monipuolinen blogi. Korut kiinnostavat myös kovasti. Mielelläni osallistun arvontaasi.
  paivi.tuutikki.luukku.com

  VastaaPoista
 35. onnea onnea ihanalle 2-v blogillesi!!! =)

  mä tykkään sun blogissa justiin siitä monipuolisuudesta, että täällä törmää kaikenlaisiin ihaniin juttuihin eli en osaa kyllä antaa kun tämmöisen ympäripyöreän vastauksen, ihan kaikki käy!! =)

  ja mä niin haluun ton setin, niin mä lunastan 4 arpaa!! =)

  VastaaPoista
 36. Hiphei!

  Tykkään katsella kaikkea mitä oot tehnyt. Ompeluksia tosin odottelen aina vaan lisää... ;)

  VastaaPoista
 37. Kolmella arvalla mukaan! Tykkään sun koruista hurjasti, viimeisimmät lehdet on jotain niin upeaa! Ja kuplapussit oli kiva oivallus jota varmasti käytän, jos kuplissa pitää postitella. :)

  pape84(at)gmail.com

  VastaaPoista
 38. Osallistun yhdellä arvalla ja vastaan kysymykseesi.

  Tykkäisin nähdä blogissasi sun ihania koruja ja ompeluksia ja neuleita, jos niitä tulee. Askarteluista en niinkään välitä vaikkakin hallitset myös sen puolen tosi hyvin :) .

  VastaaPoista
 39. Oikein paljon onnea kaksivuotiaalle!

  Täällä on aina kiva käydä ihastelemassa koruja ja kortteja, ompelutöitä olisi kiva nähdä enemmänkin. Ja ehkä jokin ihan uusi aluevaltaus... :) Kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 40. Onnea kaksivuotiaalle!

  Minä löysin blogisi alunperin korujuttujen kautta, mutta myös korteista kiinnostuneena löysin sieltä niitäkin. Samoin sisustusjutut ja pussukat kiinnostavat, ja ylipäänsä kaikki kiva, mitä keksit tehdä!

  Lukijasi jo olen, mutten ole Facebookissa, enkä ole ihan varma bloggailenko tässä välissä, joten kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 41. Enpä vielä ehtinyt tutustua blogiisi kunnolla etten osaa näin äkkiseltään vastata kysymykseen, mutta arvontaan haluaisin silti mukaan ja tulen tutustuamaan tänne uudelleen.

  VastaaPoista
 42. Helpot ompelukset ja ohjeet kiinnostaa! Sekä tietty askartelut...

  Mukana 3:lla arvalla.

  VastaaPoista
 43. Onnea onnea. Häluan osallistua myöskin arvontaan

  VastaaPoista
 44. Mua nyt kiinnostaa kaikki näpräys ja nypräys. Ja niitähän täältä löytyy moneen lähtöön. Tää kassi herätti ihastusta jo kun teit itselle, ehdottamasti haluan olla mukana arvonnassa. Kolmella lipukkeella taidan olla arvonnassa ihan automaattisesti =) Kun ei ole tietoa seuraavasta bloggaksesta niin ei uskalla luvata tuota linkitystä ;)

  VastaaPoista
 45. Itse haluaisin nähdä ihania, värikkäitä virkattuja kukkasia, joita voisi tuunailla helmillä tms. Virkatut kukat on niin monikäyttöisiä, esim. rintakoruiksi, pipoon koristeeksi jne :D Tällainen tuli mieleen ensimmäisenä, mutta kaikki muukin pieni ja sievä näpertely kiinnostaa. Olen mukana arvonnassa kahdella lipukkeella.

  VastaaPoista
 46. Onnea valtavasti blogillesi!
  Olen piipahdellut täällä katselemassa usein tekemisiäsi, joita ihailen valtavasti. Olet monipuolinen osaaja. Korusi ovat kauniita ja tyylikkäitä ja pussukat taitavasti toteutettuja.
  Mukavaa syksyä sinulle!
  -Ritva-

  VastaaPoista
 47. Paljon onnea blogisynttäreistä!
  Tykkään katsella korujasi ja noita kivoja pussukoita, mitä ompelet.
  Ja mielelläni olen myös mukana arpajaisissa - kahdella arvalla (kommentti + tykkään Facebookissa :)).

  Kivaa ja inspiroivaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 48. Onneks olkoon kaksvuotiaalle! :D

  Asia jonka vuoksi blogiisi alunperin löysin oli kauniit kortit ja korut, joten niitä tahtoisin nähdä lisääkin. :)

  Arvontaan osallistun kahden arvan voimin. :)

  VastaaPoista
 49. sun korujutut on ihania! ja ompeluksia toivoisin lisää :).

  onnea!

  linkitän blogiini huomenna.

  VastaaPoista
 50. MM... Neuleita olisi kiva nähdä, mutta mieluiten monipuolisesti vähän kaikkea! Kokeile jotain uta ja kerro siitä meille. :)

  Ja mulle olisi 4 arpaa

  VastaaPoista
 51. itse olen ainakin tykännyt todella paljon koruistasi. niitä siis lisää:)

  VastaaPoista
 52. Mitäkö haluaisin nähdä? Vaikea sanoa, olen nähnyt blogissasi niin paljon kaikkea upeaa ja samanlaista lienee luvassa jatkossakin :)

  Eli haluaisin nähdä jatkossa yhtä monipuolisia juttuja kuin nykyäänkin.

  Ja olen jo aiemmin ilmoittautunut lukijaksesi joten se tekee ilmeisesti sitten mulle kaksi arpaa?

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla mutta monella kehulla mukana;)
  Tykkään eniten korteista, ompelusta ja neulonnasta ja ne sytykeruusut on kanssa ollut yksi täällä käymisen syy!
  Onnea, onnea, onnea!

  VastaaPoista
 54. Hei!

  Yhdellä arvalla mukaan. Olet ilmeisen monipuolinen käsitöiden alalla, mutta minua kiinnostavat nuo sinun kauniit ja värimaailmaltaan aina niin äärimmäisen kauniit korttisi;kortteiluun kun itsekin olen hurahtanut.

  Ritva
  ras1@luukku.com

  VastaaPoista
 55. heipparalla ja kiitos ihanasta blogista! ompeluksia tykkään nähdä, kun juuri itsekin siihen kipunän saanut.. ja 3:lla arvalla mukaan;)

  VastaaPoista
 56. Ompelukset ja kortit, niitä haluaisin nähdä lisää. Korttisi ovat tosi hienosti onnistuneita, tykkään tyylistäsi.
  Liityin lukijaksi, tykkään FaceBookissa eli 3 lipuketta arvontaan

  VastaaPoista
 57. Blogi on sinällään jo hyvä, mutta kun nyt kysyit, niin ompeluksia voisi olla lisää!

  Onnea blogille, yhdellä arvalla tulisin mukaan =)

  VastaaPoista
 58. Hyvä Anna!! Sun "potkimisen" ansiosta mäkin voin nyt omassa blogissa mainostaa sun arpajaisia. ;)

  Kaikkia näitä ihania annamaisia juttuja on ilo katsella ja lueskella. Koruja ihailen mielelläni, vaikka sitä en itse niinkään hallitse. Tai ehkä juuri siksi. Ja hei, huvittaisi tosiaan tietää kuinka ne kaikki suloistakin suloisemmat kukkarot syntyykään. :)

  Luen jo, ja tykkään fb:ssa kans, heltiääkö niistä? Se tekis sitten 4 arpaa? :)

  VastaaPoista
 59. Olipa kiva kun satuin tänne;D Onpa hyvännäköinen kassi!
  Kaikenlaiset askarrukset kelpaa;)
  Laitoin omaan blogiin, liityin lukijaksi, tykkään - tulisko siitä ne 4 arpaa!

  VastaaPoista
 60. Onnea vaan täältäkin!!
  Monipuolisuus on minunkin mielestäni paras vaihtoehto ja kierrätys ideoita ehdottomasti!
  Mukana arvonnassa kolmella arvalla!
  Ihanaa ja Raikasta syksyä Sinulle!

  VastaaPoista
 61. Onnea!Helpot jouluompelukset ja kortit tottakai kiinnostavat:)
  MUKAAN YHDELLÄ ARVALLA

  VastaaPoista
 62. Onnea 2-vuotiaalle! :)

  Vastaus kysymykseen: tykkään seurata ihan kaikenlaisia käsityöskentelyjä, kun tekijä on taitava :) Eli olen kaikkiruokainen tässä suhteessa! Kortit ovat lähimpänä omaa sydäntäni, mutta se ei tarkoita etteikö muukin kiinnostaisi.

  Ja arvontaan osallistun kolmella lipukkeella: kysymykseen tuli vastattua, olen blogisi lukija ja lähden nyt tästä samantien mainostamaan arvontaa omaan blogiini!

  VastaaPoista
 63. Iik! Meinasin unohtaa kommentoinnin.. tykkäykset sun muut on jo hoidettu aikoja sitten eli osallistun neljällä arvalla :)
  Toivoisin näkeväni täällä sellaisia käsitöitä, joita voisi tehdä kouluikäisten kanssa.

  Oikein paljon onnea 2-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 64. Liityin vielä lukijaksikin ja blogisi on seurantalistalla omassani... :-)

  VastaaPoista
 65. Haluaisin nädä yllätyksiä:)

  VastaaPoista
 66. Kolmella arvalla mukana ja niin minunkin puolesta oikein paljon onnea :)

  VastaaPoista
 67. Kahdella arvalla mukana:)
  Liityin lukijaksi, aion seurata tätä käden taitojen blogia jatkossa tiiviisti. Omat tekeleet on jääneet vähän sivuun viime aikoina, mutta ehkä ensi talven aikana taas harrastus jatkuu.
  Ompelutyöt kiinnostaa korttien lisäksi eniten tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 68. Osallitun ehdottomasti! :) kolmella arvalla (linkitin blogiini ja olen lukija + vastaan kysymykseen :) )
  pidän tosi paljon kaikista mitä teet, mutta noi ompelujutut on ihania!!

  VastaaPoista