Sivut

perjantai 5. joulukuuta 2014

karkkikuusi joulukoristeeksi

Noniin, käsi ylös tuleeko kenellekään näin joulun alla tilanteita, joissa olisi kiva olla jotain tuliaista tai viemistä? Kauppaan ei kuitenkaan jaksa lähteä kiertelemään ja se pelkkä karkkirasia on mielikuvitukseton tuliainen.
Kun karkit laittaa styrox-kartion päälle niistä tuleekin hauska ja varsin maukas joulukoriste, karkkikuusi. Tarvikkeiksi riittävät kuumaliimapistooli, styrox-kartio sekä sekalainen määrä makeisia (varaa reippaasti myös laaduntarkkailuun). Mikäli haluat tehdä vähän enemmän pro-kuusen, voit laittaa sen vielä saviruukun päälle, jolloin kuuseen tulee hieman lisää korkeutta.
Itse tein tällä kertaa kaksi kuusta, toisen Julia-karkeista ja toisen liköörikohvehdeista. Maalasin ensin kartion ja saviruukun kultamaalilla, sen jälkeen liimasin paikoilleen makeiset ja lopuksi liimasin koko komeuden päälle vielä kultaisen pahvitähden.


Nämä lähtevät nyt matkaan, katsotaan mitä vastaanottajat näistä pitävät. Itselle on ehdottomasti tehtävä myös oma karkkikuusi, jostain herkullisista makeisista.

13 kommenttia:

 1. Hauska idea ja tyylikäs toteutus :) Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. kiitos Maca :) ideahan ei ole minun keksimäni vaan ilmeisesti varsin suosittu jouluaskartelumalli. paljon on kuitenkin ihmisiä, jotka eivät tästä helposta koristeesta tiedä, joten jakoon tämä hauska idis :)

   Poista
 3. Tällasen kyllä vois viedä kotiin ku kotiin ja varmasti tykättäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ihan varmasti :D tarkkana pitää vaan olla ettei karssut häviä ennen joulua ;)

   Poista
 4. Onpas hauska idea! Täytyy laittaa korvan taakse .)

  VastaaPoista
 5. Hauska idis, paljon parempi kuin kimppu kukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos :) olen itse tykästynyt aivan valtavasti erilaisiin karkeista tehtyihin kukkakimppuihin ja asetelmiin joten olen ehdottomasti samaa mieltä :D (vaikka toki kukatkin ilahduttaa aina)

   Poista
 6. Mahtava idea ja hieno toteutus. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista