Sivut

perjantai 4. joulukuuta 2009

lakkaNovitan Nalle marjaretkilangat ovat ihastuttavia. En osannut päättää mistä väristä tekisin itselleni sukat, tämä oranssi (olikohan nimeltään Lakka) tuntui kuitenkin ihanimmalta. Nyt vaan testailemaan miten näiden lankojen aloe vera hellii jalkapohjia.

Onko kukaan muuten huomannut langan tekevän hyvää jaloille?

10 kommenttia:

 1. Tuo väri on todella kaunis! En ole tehnyt noista Novitan aloe vera langoista vielä sukkia enkä edes tiedä, auttaako jalkoja sukkalangassa oleva aloe vera. Mutta omat aloe vera sukkani, jotka on tehty stepistä, tuntuvat aivan ihanilta jalassa. Minä tykkään ainakin :)Ja kai tavoite on saavutettu, jos hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kerä jokaista marjaretki lankaa. mietin mistä niistä tekisin itselleni ja valitsin tuon saman kerän! :) En vaan oo vielä aloittanut omiani kun ensin pitää tehdä joululahjajutut valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 3. Mari: kiitos :) itsellänikin on aiemmin Austermannin langasta tehdyt villasukat, joissa myöskin tuo aloevera-käsittely. Niitä käyttäessä huomaa kyllä ihan selkeästi, kun kantapäiden kovettumat pehmenevät. Seuraavaksi testiin sitten nuo Novitat :D

  sade: on tuo lakka ehkä ihanin <3 tai no on se punainenkin nättiä, ja sininen pojille. on se hankalaa kun ei osaa päättää ;) tsemppiä joululahjojen kanssa. vika ilta on tehokkainta aikaa työskennellä :D

  VastaaPoista
 4. Mullakin oli vaikeuksia valita lakan ja puolukan välillä, niinpä tein molemmista! Melko työläs oli osuttaa raidoituksen kohdalleen, mutta lopputulos onneksi palkitsi :)

  VastaaPoista
 5. joo, päätökset on kyllä joskus hankalia :D pitää munkin varmaan tehdä vielä toiset siitä puolukasta, on niin herkku väri sekin.

  VastaaPoista
 6. Kävin innoittamanasi ostamassa tänään tätä lankaa! Valitsin puolukan.

  VastaaPoista
 7. mukava kuulla Unha :D nyt munkin on ehkä iihan pakko hakea sitä puolukkaa. ja tykkäisköhän joku mustikasta, jos sais joululahjaksi sukat..

  VastaaPoista
 8. Olen niin hurahtanut noihin lankoihin :). Joulupukki saattaa tuoda tänä vuonna tuollaiset lakkaiset ihanuudet minulle, olen huomannut nimittäin äitini sukkapuikoilla tuota lankaa. Kauniit ovat!

  VastaaPoista
 9. Lakkaa on minullakin. Tosin käytin sitä neulekoneessa ja sain aikaiseksi miljoona sotkua. Vihreän langan kanssa ei ollut mitään ongelmia. Masiina ei tainnut tykätä aloe verasta ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos sinulle Hilmukka :) jostain syystä huomasin kommenttisi vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  Rusina: itse en ole neulekonetta koskaan kokeillutkaan, voisiko se tosiaan tökähtää aloe verasta :) mikä ettei, onhan tuossa käsinkin tunnistettavissa vähän erilainen pinta..

  VastaaPoista