Sivut

perjantai 21. marraskuuta 2008

risuja

Tampereen kädentaitomessuilta jäi muutakin käteen kuin ihania ostoksia. Ideoita nimittäin. Yhdellä osastolla näin vilaukselta oksista tehdyn nipun jossa roikkui punaisia sydämiä. Pitihän sitä saada omaankin oveen talvikranssi (tai eihän tuo mikään kranssi ole kun ei ole pyöreä), joten se oli metsäreissun paikka. Näin kaupungissa asuvana sinne metsään meno ei olekaan ihan niin yksinkertaista. Toki tuosta takapihalta alkaa metsä, mutta pururadan ansiosta siellä vaeltelee muitakin ihmisiä... Hiippailin sitten ovelana oksasaksien kanssa pieniä sivupolkuja ja sain kuin sainkin haettua pikkunipun oksia. Sammalenvihreät sydämet neulahuovuttelin itse ja päälle hieman tekolunta. Laitoin jo oveenkin, eikös tuo olekin enemmän talvi- kuin joulukranssi?

9 kommenttia:

 1. Hih, hii, hyvällä mielikuvituksella varustettuna ,hekottelen ajatuksella hiipailijasta metsässä. Niinkin salaperäisissä puuhissa kuin risuja leikkaamassa. Talvikranssi ihan selkeesti ;)

  VastaaPoista
 2. KIITOS IDEASTA!
  Minäkin haluun tuollaisen :)

  Ovikoristeesi on hieno ja ehdottomasti talvinen. ei niinkään jouluinen. Vaihdat siihen jouluksi eriväriset sydämet niin ilme muuttuu :)

  VastaaPoista
 3. Olkoon joulu- tai talvikranssi, niin erittäin ihastuttava!!

  VastaaPoista
 4. Oikein kiva. Kyllä mullekin kelpais :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kranssi! Sinulla on muutenkin aivan ihania töitä! Käyn täällä aina katsomassa innostavia kuviasi.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuten kaikki muutkin täällä sun blogissa :) t. Kaisa

  VastaaPoista
 7. kiitoksia kaikille kommenteista. Ihana kuulla, että töistäni pidetään ja ne ovat jopa innostavia. tässähän ihan punastuu :) jatketaan samaan malliin ja yritetään joskus jopa parantaa ;)

  VastaaPoista
 8. Ompa hieno <3 Pitäisköhän Paskarrella tuollainen "kranni" meidänkin oveen ;) Olisi edes jotain jouluisaa. Olipas muuten ihana myräkkä eilen <3

  VastaaPoista