Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

kuuraaUlko-ovi kaipasi talveksi jonkinlaista kranssia. Taivuttelin koivunoksista kranssin, lisäsin päälle hieman lumisprayta, valkoisia höyheniä ja jääpuikkoja. Kranssin ympäri kiemurtelee vielä kirkkaita helmiä metallilangassa. Ne eivät kovinhyvin näy kuvassa.

Alla vielä kranssi ovessa, yksityiskohdat näkyvät paremmin kuin valkoista taustaa vasten, mutta muuten kuva on susiruma.

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kranssi. Omakin ulko-ovi kaipaisi pientä piristystä, kummallakin seinänaapurilla on jonkinlainen ovessa ja oma oveni näyttää niin kalpealta niiden rinnalla.

  VastaaPoista
 2. Ihanan talvinen krassi-jääpuikotkin sopii hyvin--:)

  VastaaPoista
 3. Sykähdyttävän ihana :)

  Talvinen olo tulee sitä katsellessa, vaikka ulkona ei aina niin talvista olisikaan...

  VastaaPoista
 4. Hilmukka: kiitos :D minulla on taas toisinpäin, omassa ovessa tuo vähän liian isoksi tullut kranssi ja naapureiden ovet tyhjinä :D

  AN: kiitos sinulle :) jääpuikot oli pakko saada mukaan. ostin niitä pari vuotta sitten tiimarista, enkä ole minnekkään vielä käyttänyt, tuohon istuivat kuin nenä päähän :D

  Inka: kiitos :D pitihän sitä saada vähän valkeutta tähän niin sateiseen joulunalusaikaan. toki nytkun katselee ikkunasta ulos, niin puut ovat kuurasta valkoisena :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kranssi. Pitäis itsekin varmaan tehdä jonkinmoinen :)

  VastaaPoista
 6. kiitos Noora :) eikun vaan näpertelemään, luonnosta löytyy kaikenlaisia ihania materiaaleja, joita käyttää.

  VastaaPoista