Sivut

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

pientä ja hempeääÄitikorut ovat minusta olleet aina vähän mauttomia. Varsinkin ne, joissa näkyvin osa korusta muodostuu lapsen/lapsien nimestä. Siksi pohdinkin pitkään miten saisin koruun saman idean, mutta mahdollisimman huomaamattomasti. Niin, että sen tietäisi vain korun omistaja. Kaulakorussa on vuorikristallia, joka on lapsen syntymämerkin, leijonan onnenkivi. Pinkki makeanvedenhelmi kuvastaa tietysti pientä tyttöä. Lisäksi varastoista löytyi Balin hopeinen kirjainhelmi, sopivasti lapsen nimen ensimmäinen kirjain.

Omasta mielestäni onnistuin asettamissani tavoitteissa ihan kivasti.Koska koru meni lahjaksi, oli sille ihan pakko näperrellä pakettikin. Tilda-paperien ruusuissa oli juuri samaa pinkkiä kuin makeanvedenhelmessäkin. Näitä pitää tehdä lisää.

28 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä nimikoruista...
  Tämä on suloinen ja sievä :-)

  VastaaPoista
 2. Mags: kiitos :D niinhän se on, ettei kaikesta voi pitää. ja onneksi monista jutuista voi tehdä sen "oman version" joka täyttää sitten ne vaativammatkin kriteerit ;)

  Amalia: kiitos myös sinulle :D

  VastaaPoista
 3. Todella hieno ja tyylikäs!
  Tekisitkö tilaustyönä vastaavan?

  VastaaPoista
 4. Kyllä onkin suloinen ja ihanasti ideoitu :) .

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvä idea sinulta ja upeasti toteutettu! Tuossa on sellaista symboliikkaa, joka taviksista puuttuu!

  VastaaPoista
 6. Riikka: kiitos :D pistin sulle s-postia ;)

  Heidi: kiitos :)

  Mirka: kiitos myös sinulle :) tarkoituksena olikin saada koruun jotain sellaista, mikä ei päälle päin näy, vaan jonka tietää ainoastaan korun omistaja (ja nyt siis toki kaikki muutkin, jotka tätä blogia kurkkivat ;)

  VastaaPoista
 7. Olen niin samaa mieltä äitikoruista, enkä ole edes halunnut itselleni sellaista tehdä. Tässä on kuitenkin toimiva idea! Kaunis koru.

  VastaaPoista
 8. Tämä koru ei tosiaan ole yhtään mauton, todella kaunis!

  VastaaPoista
 9. Anu, TanjaV ja JohannaL: isot kiitokset :D

  VastaaPoista
 10. Ihanan tyylikäs, olet tosiaan onnistunut hyvin tämänkin korun suunnittelussa ja toteutuksessa!

  VastaaPoista
 11. Kaunis ja herkkä koru, varmasti saaja on mielissään :)

  VastaaPoista
 12. Pioni: kiitos, tämän idea muhi mielessä useamman kuukauden jo ennenkuin pääsi toteutukseksi asti.

  Maissi: kiitos myös sinulle :D toivotaan niin..

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis! Ja tälleen ajateltu symboliikka on todellakin paljon hienompi kuin pelkkä nimikoru.

  VastaaPoista
 14. Minä tykkään : )! Eli todella kiva idea, ja kaunis toteutus : )!

  VastaaPoista
 15. Romulus: kiitos, halusinkin koruun vähän jotain piilomerkityksiä. jotenkin tuntuu, että niiden nimikorujen symboliikka on siinä, että äiti muistaisi että omistaa pari lasta..

  Tanja: kiitos kaunis :D

  VastaaPoista
 16. Kaunis! Ajatuksen olet toteuttanut hieman samaan tyyliin kuin olen tehnyt omatkin jttuni, vaikka ovatkin hieman erilaisia =)

  VastaaPoista
 17. kiitos rusina :D juu, eihän nuo horoskooppikivet yhdistettynä äitikoruihin mikään uusi idea ole, jokaisella varmasti kuitenkin omat näkemyksensä aiheesta.. :)

  VastaaPoista
 18. Hei loistista! Nyt kaulassa ei huuda "hurmosmamman" polttomerkki. Oikein kiva, mieluummin antaisin vaimoni kulkee tuo kuin nimikoru kaulassa. ;)

  VastaaPoista
 19. :D kiitti. tuo oli mullakin vähän ajatuksena kun tätä korua tein, en vaan viitsinyt tohon postaukseen ihan niin suoraan laittaa... sitäpaitsi niistä nimikoruista tulee ihan mieleen sellaiset kirjainkorut, mitä mulla ainakin oli pienenä. torilta tai jostain tilpehööriliikkeestä sai ostaa irtokirjaimia, mistä kasattiin se oma nimi ja niin tyytyväisenä kuljettiin koru kaulassa.

  VastaaPoista
 20. Ihana! Riikan päikyssä ihailin hänen korua ja sieltä linkin kautta tulin tänne katsomaan. Aivan ihana, kelpais mullekin :)
  kauniita on sinun muutkin työt!

  VastaaPoista
 21. paljon kiitoksia kehuista Annukka :D tykkään tästä kyllä itsekin varsin paljon, simppeli ja söpönen, kiva yhdistelmä :D

  VastaaPoista
 22. Eksyin tänne blogiisi Riikan Paperiliittimestä (enkä näköjänsä ollut ainoa ;) ) ja piti tulla ihan kehumaan kuinka ihana idea ja toteutus! :)

  VastaaPoista
 23. Ihania nämä sinun äitikorut!Paljollako sellaisen voisi sinulta tilata,olen itse onneton noita koruja väkräämään,mutta olisin kiinnostunut tilaamaan tuollaisen!

  Samoiten jos osaat antaa vinkkiä tuon rasian taittelusta,niin kiitos!!

  :)

  VastaaPoista