Sivut

perjantai 18. joulukuuta 2009

lämmin joulutervehdysTänävuonna jouluntoivotukset lähtivät tässä muodossa. Nyt niitä jo voikin esitellä, kun posti on kuljettanut kortit useimmille. Tiedän nimittäin monen kortin saajan käyvän kurkkimassa myös täällä blogissa.

Joulukortit ovat aina syntyneet sarjatuotantona. Niitä tehdään aina kuitenkin sen verran useampi, että ideat tuskin riittäisivät niin moneen yhtä hienoon versioon. Siksi onkin mukava, että jokaisen kortti on yhtä kaunis. Tälläkertaa korteissa näkyy vanhahtavat joulun värit, varsinkin tuo punainen taustapaperi on kovin jouluisa ja kaunis. Lehdet on leimattu ja embossattu tummanvihreällä kohojauheella ja marjat korostettu punaisella kimalleliimalla. Alla vielä kortti skannattuna, värit ovat vähän vääristyneet, mutta mallin näkee tarkemmin tästä.

12 kommenttia:

 1. Todella kauniita ja spivan simppeleitä sarjatuotantoon--vaikka on toki noissakin työtä ollut--embossaukset ja muut--

  VastaaPoista
 2. kiitos AN :) joo, puolivälissä valmistusprosessia tuli kyllä mieleen, että embossauksen treenailun olisin voinut aloittaa jostain vähän simppelimmästä projektista, vaikka yksittäisestä syntymäpäiväkortista.. mutta näistä tuli ihanan harmonisia ja jouluisia, että kannatti näperrellä ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja!

  Minä myös harrastan samanlaisia kortteja, helpompaa kun tekee sarjana. Mun kortit tosin on paljon yksinkertaisempia.

  VastaaPoista
 4. Ihan samoilla linjoilla mennään 60 kortin kanssa. Ystäväni veli piirsi neljässä tunnissa neljä korttia. Hän teki pientä tarkkaa työtä kun taas minä tein 40 korttia ja liikuin isoilla linjoilla. Osoitekirjakin oli kummallakin eri paksuinen ; )

  VastaaPoista
 5. Tärkein tietysti unohtui: kaunis joulukortti.

  VastaaPoista
 6. Tiina: kiitos :) kyllä olen itsekin huomannut, että yhtään jos useamman teen niin helpompi ja nopeampi tehdä sarjana. ensivuoden joulukortti-idea onkin jo suunnitteilla, ja se on kyllä niin suuruudenhullu, että..

  Rusina: kiitos sinullekin :) 60 korttia, huhhuh. mulla ei sentäs ollut lähellekään noin paljoa, mutta tiukkaa teki silti ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, omatekemiä kortteja ;)
  Minä olen niin mukavuudenhaluinen, että lähetin tutilleni sähköiset joulutervehdykset...tässähän tulee ihan huono omatunto.
  Mutta hyvää joulua sinullekin Anna!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Marjo. ihanaa joulunaikaa sinulle myös. turha potea huonoa omaatuntoa, eiköhän se ajatus ole kuitenkin tärkein :)

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi sinulla! Mielestäni tosi hieno tuo sinun joulukorttisi, harmoninen ja yksinkertaisen kaunis. Kävi mielessäni myös sarjatuotantoon siirtyminen, kun yhteen korttiin meni aikaa melkein tunti, vaikka omanikin ovat kuitenkin yksinkertaisia monien muiden teoksiin verrattuna. Aloittelija kun olen. Samalla tuli karsittua kummasti lähetettävien listaa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Mirka :D sarjatuotanto on yllättävän fiksu idea joulukortteillessa, niissä yksittäisissä synttärikorteissa voi sitten revitellä ;) itsekin aika aloittelija noiden korttihommien kanssa, niin ei uskalla haukata liian isoa palaa..

  VastaaPoista
 11. Värillä väliä blogin kautta löysin tänne ekaa kertaa mutta en taatusti viimeistä. Alemmassa postauksessa olevat heijastimet WAU

  VastaaPoista
 12. Nirunaru, mukava kuulla, että oli mieluisaa kurkittavaa. tervetuloa uudelleenkin ;)

  VastaaPoista