Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2009

helmimessut

Tänä viikonloppuna täällä Lahdessa järjestetään jalo- ja korukivimessut sekä Suomen ensimmäiset helmimessut. Pitihän siellä käydä pyörähtämässä vaikka viimevuoden messut olivatkin aika laimeat. Onneksi menin. Tänä vuonna mukana oli nimittäin helmikauppiaitakin, kun viimevuoden tarjonta tuntui keskittyneen lähinnä valmiisiin korutuotteisiin. Tarttuihan sieltä mukaankin jotain. Tälläkertaa ostin muutamia tarjousnauhoja vaan, sillä tarvetta millekään erityiselle ei ollut. Kuvassa sodaliittia, erivärisiä makeanvedenhelmiä, tansanialaisia puuhelmiä sekä Ghanassa käsintehtyjä kierrätyslasihelmiä. Ja sitten nuo vihertävät, joiden lajista en osaa sanoa mitä ovat.Tulihan sitä lisäksi ostettua myös uudet sormuspihdit sekä hopeajuotetta. Pikkuhiljaa keräilen tarvikkeita (ja rohkeutta) niin pääsisi juottelemaan.

Messut jatkuvat siis vielä huomenna eli jos tarvetta on uusille helmille tai työvälineille, niin suosittelen pistäytymään Jokimaan ravikeskuksessa.

2 kommenttia:

 1. Oi mikä herkku tuo lime-pinkki-yhdistelmä! Ihanan keväinen. :) Muutenkin kiva saalis. :) Harmi kun en itse pääse kyseisille messuille.

  Johanna

  p.s. Sinulla on kiva blogi, olen seurannut jo vähän aikaa, mutta nyt vasta kommentoin. :)

  VastaaPoista
 2. kiitos Johanna :) mukava kuulla, että blogistani pidetään, vaikka esitelemäni työt eivät mitään huippuinnovatiivisia olekaan. liian harvoin ihmiset uskaltautuvat kommentoimaan, vaikka palautetta olisi kiva saada :)

  olisihan messuille saanut rahaa menemään, mutta hillitsin onneksi itseäni. tällä hetkellä helmivarastot ovat sen verran laajat, että mitään ei oikeastaan tarvitse. jännä vaan, että aina kuitenkin jotain haluaa, kun niistä vanhoista ei muka synny mitään :D

  VastaaPoista