Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2016

bloggaribrunssi wetterhoffilla

Huh, arvatkaapa mitä kivaa pääsin tekemään viimeviikonloppuna? No olin viettämässä ihan mahtis-päivää parinkymmenen muun bloggaajan kanssa Wetterhoffilla. Vajaa kuukausi sitten nimittäin sähköpostiin oli tullut kutsu tulla mukaan bloggaribrunssille Hämeenlinnaan, Wetterhoffin taloon. Mietin pitkään lähdenkö mukaan, ja onneksi läksin. Blogin puolesta on tullut jonkin verran kutsuja erilaisiin tapahtumiin, yleensä ne tulevat niin viimetingassa, ettei enää työvuorojen puolesta ole mahdollista osallistua. Tästä plussaa siis tilaisuuden järjestäjille, kun kutsu tuli niin hyvissä ajoin, että ennätin järjestellä itselleni vapaapäivän.


Aamusta suuntasin junalla kohti Hämeenlinnaa ja vaikka junamatkalla vielä väsyttikin, niin talolle päästyä kyllä viimeiset unihiekatkin karisivat silmistä.Alkuun meitä hemmoteltiin aikasta maukkaalla brunssilla. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja. Erityismaininta pitää antaa Kahvila Hoffin valmistamille pullille. Namnam. Olen aina ollut pullan ystävä ja nämä kyllä kohoavat sinne top kolmoseen ihan heittämällä.Brunssin aikana saimme kuulla paljon mielenkiintoista talon historiasta ja myös siitä, missä käytössä se on tänä päivänä. Taloon on nimittäin löytänyt joukko erilaisia käsityöläisiä, jotka pitävät siellä työhuoneitaan. Varsin inspiroiva työympäristö siis. Ja samalla kun nautimme brunssin antimia, meille piti prinsessakoulun itse prinsessakoulun rehtori, uskomattoman valoisa persoona, imagokouluttaja Isa Karlsson. Jokainen muuten sai omat prinsessatodistukset, joten koulutus suoritettu ja läpäisty.


 Näin söpöt nimikyltitkin meille oli tehty. Ihanan loppuun asti mietittyä!


Brunssin jälkeen pääsimme kiertelemään taloa. Työhuoneisiin meille oli järjestetty mielenkiintoisia pajoja. Ihan kaikkea olisi tehnyt mieli kokeilla, mutta aika ei vaan meinannut riittää kaikkeen.


Aloitin kierroksen ylimmästä kerroksesta, Cobblerinan ja Jenni Saksan työhuoneesta. Aloitin tekemään kännykälle nahkaista suojakoteloa. Aika hieno tuli, vaikka itse sanonkin. Kun huopakorupajaan oli jonoa, päätin siirtyä tutkailemaan muita paikkoja. Varsin härskisti nappasin kuitenkin matkaan muutamat huopapalaset, joista taidan kotona näpertää korvakorut silti.

Koruverstas Klovan pajalla sai naputella itselleen kuparikorun. Tällä kertaa mentiin yksinkertaisella linjalla. Pupu-koru syntyi muutamalla kirjainpunsselilla napautellen ja pintaan se sai patinoinnin.Talon alakerrassa oli myös ihana-lehden toimitilat, joissa olisi ollut mahdollista tehdä paperikukkia vanhoista kirjansivuista. Koska junamatkailijan matkassa kukka olisi tuskin ollut enää kovin edustava kotona, keskityin ihmettelemään ja rupattelemaan.


Kaikenkaikkiaan aivan ihanan inspiroiva päivä. En olisi millään halunnut lähteä kotiin ja sormet syyhyävät vieläkin tekemään jotain uutta ja ihanaa. Paljon jäi tekemättä ja ihan kokonaan koluamatta talon iso myymälä. Siellä pitänee piipahtaa seuraavalla Hämeenlinnan reissulla uudestaan. Kiitos vielä järjestäjille ja kaikille kanssabloggaajille mukavasta päivästä! Vieraskirjaan en enää ehtinyt omaa osuutta väkertää, ehkä sitten ensikerralla.Ja ihan koska päivä ei olisi ollut tarpeeksi mahtava muutenkin, saimme matkaan vielä runsaat lahjakassit täynnä talon toimijoiden tuotteita. Ainakin korut ovat päässeet jo käyttöön ja muitakin juttuja hilpattu ihan intona.


Ainakin näissä blogeissa on myös luettavissa päivän tapahtumista.
Näppituntumalla
Hetkiä Heimolasta
Ristiin rastiin 
Sukkelat puikot
Unelmien silmukat
Pehmeitä paketteja
Hupsistarallaa
Peace & Style

2 kommenttia:

 1. Onpa sinulla ollut kiva päivä ja mielenkiintoinen paikka tuo Wetterhoff.

  VastaaPoista
 2. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer  Taxi Services in Jaipur

  VastaaPoista