Sivut

perjantai 27. maaliskuuta 2009

hammaspeikon paras kaveri

Viikon takainen hammaslääkärikäynti paljasti karun totuuden hampaitteni kunnosta; jättireikä ja pari pienempää, joiden paikkaus jäi seuraavalle kerralle. Karkin mässyttelyä olisi syytä siis alkaa vältellä. Suklaa on yksi suurimmista herkuistani (ja ilmeisesti yksi suurimmista syntipukeista myös jos reikiä ajatellaan), siksi ajattelin että tekosuklaa mukana en sortuisi niin helposti oikeaan tavaraan.
Idea tähän riipukseen löytyi Jatan blogista. Eli fimosta tehty kaulakoru. Himputin vaikeeta tuo fimon muotoilu muuten on, en tajua miten jotkut saa siitä tehtyä vaikkapa aidon näköisiä ruokatarvikkeita nukkekoteihin.

15 kommenttia:

 1. Slurps :9 Mä varmaan suklaanhimoissani söisin tollasen xD Mutta todella hieno siis!

  VastaaPoista
 2. hih, kiitos norsis. itsekin yksi ilta tota haistelin ja yritin saada siitä irti suklaantuoksua, ei tullut.

  VastaaPoista
 3. Reps! Lähikuva vasta paljasti, ettei se ollutkaan oikeaa suklaata.

  Komea koru ja pahimpiin himoihin varmaan tulee maistettua tai ainakin haistettua. ;)

  VastaaPoista
 4. hämäävähän tuo koru tosiaan on, sillä yhtenä päivänä käytin sitä koulussa valkoisen paidan kanssa. kyllä pari ystävää tuli sanomaan että kohta suklaa leviää ja tuhrii paidan..

  muutaman päivän olen tällä viikolla saanut oltua herkuttelematta, että ehkä se on vähän auttanut pahimpaan karkinhimoon (not). ;)

  VastaaPoista
 5. Argh, nyt tuli hirveä suklaanhimo! :D Tosi aidon näköinen koru, hienoa työtä. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla kans on suklaakoru! Jatan blogista itekin aikanaan löysin kyseisen idean.
  Hupaisahan tuo on, herättää ihmisissä hilpeyttä. Moni on tuota minunkin korua luullut oikeaksi suklaaksi :)

  Fimo oli kyllä yllättävän vaikeaa muotoilla, hopean muokkaaminen on paljon helpompaa..

  VastaaPoista
 7. kiitos kommenteista myös teille inkku ja PaulaL.

  en kyllä tajua miten toi tosiaan on niin hankalaa tuo fimo. aina kun saa jonkun reunan tasoiteltua ni sit on taas joku sormenjälki jossain. auttaiskohan kirurginhanskat :)

  VastaaPoista
 8. Jukra, minä jo luulin, että oikeaa suklaata oli laitettu hihnaan. Ettei ihme, että näyttää mujulta, jos on roikkunut tuossa pitkäänkin ;) ja vaihdetaankohan pala jossain vaiheessa uuteen. Hyvin onnistuit muotoilemaan suklaapalat (poistuu jääkaapille onkimaan suklaalevyn jäännökset).

  VastaaPoista
 9. :D hyvin siis onnistuin huijaamaan, et toki ainoa ole ollut. pakko tunnustaa, että palaa varten tein muotin oikeaa suklaata hyväksikäyttäen. helpotti jonkinverran vaikean massan muotoilua.

  VastaaPoista
 10. :D Tosi aidon näköinen, tekisi mieli haukata :D

  VastaaPoista
 11. bongattu Suomen huippumalli haussa ohjelmasta Nannan kaulasta suklaakoru! Tosin ei tainnut ihan olla sun tekemä...

  VastaaPoista
 12. en tunnusta ;) ei noita vielä ole jakoon mennyt. pitääkin katsoa vähän tarkemmalla silmällä huippis. maanantain jaksoa varmaankin tarkoitit :D

  VastaaPoista
 13. Miten teit muotin?? Itsellä fimoa, olen tehnyt tosi suloisia cupcakessejä ja donitseja mutta tämä olisi myös ihana!!

  VastaaPoista
 14. suklaapala on kyllä tosi herkku ja saanutkin paljon ihailua. mun piti hankkia muotin tekoa varten levyllinen fazerin sinistä, josta sitten otin eroon tuollaisen neljän palan osan. painoin tämän osan sellaiseen kovettuvaan askartelusaveen. kun "muotti" oli kovettunut, niin väliin pistin elmukelmua ja painelin sitten fimon siihen päälle. elmukelmun avulla fimon sai nostettua muotista aika vaivattomasti. jos nyt tekisin, niin saattaisin tehdä vähän toisin, mutta ihan sujuvasti kävi näinkin :)

  VastaaPoista
 15. Okei, kiitos tiedosta. Pistänpä korvan taakse tuon että voisi ostaa vähän savea ja suklata... :D Ei sitä koskaan tierä mitä siitä tapahtuu! :)

  VastaaPoista