Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

vaaleanpunainen helistinkortti uudelle vauvalle

Minua pyydettiin tekemään onnittelukortti tuoreelle tyttövauvalle. Mietin pitkään minkälaista ryhtyisen tekemään, vaaleanpunaiset hörselöt kun eivät oikein ole minun juttuni. Päädyin sitten vakiomateriaaleihini, fuksia-hopea-valkoisiin helmiäiskartonkeihin. Samoja materiaaleja olen käyttänyt jo esimerkiksi ylioppilaskorteissa, hääkutsuissa sekä lahjakassin koristelussa. Mielestäni toimii aina.


Tässä kortissa idena siis helistely, eli kortin sisälle tehty "tasku" jonka sisällä nuo pienet sydämmet liikahtelevat kun korttia heiluttaa.Katsokaa nyt miten söpösiä sydämiä, löysin noin pikkiriikkisen sydänpaperileikkurin ja se toimi tässä kyllä mainiosti.


Mielestäni tästä tuli hieman erilainen, mutta kuitenkin tyttövauvaonnitteluihin varsin sopiva kortti. Välillä saa olla vähän pirteämpääkin kuin ihan hempeitä vaaleanpunaisen sävyjä. Toki niihinkin palataan, todennäköisesti tässä ihan lähiaikoina.


Tiedän että moni seuraa Annan Aarteita Blogilistan kautta. Oletteko jo huomanneet blogilistan tiedotteen, jonka mukaan se lopettaa toimintansa (tiedote kopioituna tähänkin ihan alimmaiseksi)? Ei hätää, Annan Aarteita voit seurata helposti myös esimerkiksi Bloglovinin kautta tai Annan Aarteiden Facebook-sivujen kautta, jonne päivittyvät kaikki uudet postaukset myös.

TIEDOTE: Blogilista.fi-palvelu lopettaa toimintansa maanantaina 1.6.2015. Tämän jälkeen palveluun ei ole enää pääsyä.
Blogilista.fi listaa suomalaisia blogeja RSS-syötteiden avulla. Yksittäiset blogit ja niiden kirjoitukset sijaitsevat käyttäjien hallinnoimilla blogialustoilla (esim. Blogger, Wordpress jne.). Blogilista.fi:n lakkauttaminen ei siten vaikuta yksittäisten blogien olemassaoloon.
Kiitos kaikille käyttäjille kuluneista vuosista ja antoisia bloggaushetkiä!
Blogilistan ylläpito

2 kommenttia:

  1. Ihana! :) Ei vauvakortin tartte aina niin heleän vaaleanpunanen ollakhaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos janita :) samaa mieltä olen, eli pirteempiä värejä ehdottomasti kehiin vaan :)

      Poista